Casting amical
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: Casting amical
parca ramasese in pom iesirea pt weekendu asta, din cauza vremii...
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
- Madalin Dirla
- Veteran
doar pt. uniieden scrie:parca ramasese in pom iesirea pt weekendu asta, din cauza vremii...
- Madalin Dirla
- Veteran
mai conteaza si vantultonny scrie:Pai atunci Dan Mitranescu cat a dat?Daca tu ai dat 189 m Madaline? sau ii o gluma?
va e frica sa nu-l vedeti pe dracu si sa va arate vre-un ,,mucos'' meserie ?Madalin007 scrie:doar pt. uniieden scrie:parca ramasese in pom iesirea pt weekendu asta, din cauza vremii...
doar intreb, ca intelesesem ca e loc pt toata lumea doritoare, dar se vede cum sta treaba...
fire intinse... pe tamburi
aron dan
aron dan
- Ion Mironov
- Partener
cred ca la trimis mandra lui sa faca piata si de la el pana la bila cam 200 m sunt....
- Alexandru Mihai
- Veteran
Madalin007 scrie:acum am venit de la casting,am dat cu hakuyo mtx 14 plumb de 120g fir de 0.20 - 189m ramane sa ne devem si saptaman viitoare tot la aceiasi ora aceiasi locatie;)
Buna dimineata, Madalin...trezeste-te...e dimineata.
- Alexandru Mihai
- Veteran
jonny_23 scrie:cred ca la trimis mandra lui sa faca piata si de la el pana la bila cam 200 m sunt....
- Alexandru Mihai
- Veteran
stai calm...tot in pom a ramas iesirea...eden scrie:parca ramasese in pom iesirea pt weekendu asta, din cauza vremii...
nu ma agit deloc, abia mi-am facut curaj sa ma ridic din pat si sa deschid larg geamu...
aron dan
aron dan
- Alexandru Mihai
- Veteran
brrrrr....
vad aici niste distante atinse din lanseuri de ma iau frigurile!
rugamintea mea ar fi ca cei mai experimentati in acest sport sa ne dea si noua (ma rog,..eu sunt interesat)niste sfaturi,niste pointuri care sa ne ajute sa ajungem la distante mai mari.
Eu unul am incercat ieri cu un mtx 12 ,plumb de 100(mai mare nu aveam) si fir 28,mulineta sert run teck 9005 toata ziua si mai mult de 126 m nu am reusit.
Banuiesc ca gresesc undeva,adica mi-e clar si stiu ca am de invatat..........orice sfat de la voi e binevenit
Multam!
rugamintea mea ar fi ca cei mai experimentati in acest sport sa ne dea si noua (ma rog,..eu sunt interesat)niste sfaturi,niste pointuri care sa ne ajute sa ajungem la distante mai mari.
Eu unul am incercat ieri cu un mtx 12 ,plumb de 100(mai mare nu aveam) si fir 28,mulineta sert run teck 9005 toata ziua si mai mult de 126 m nu am reusit.
Banuiesc ca gresesc undeva,adica mi-e clar si stiu ca am de invatat..........orice sfat de la voi e binevenit
Multam!
Vreau in tarile calde!
oameni dau cu fir de 0,20 si conteaza mult si tehnica
da ,stiu..........eu sunt deschis sa invat aceste tehnici sau anumite detalii legate de acestea
Vreau in tarile calde!
- Ion Mironov
- Partener
ai avut firul prea gros trebuie sa lucrezi la tehnica si plumbul sa fie ascutit picatura rombic.mai multe aflii daca vii la fata locului....acum depinde si de vreme
am si eu una off topic : o lanseta poate ,,plezni'' la aruncare din cauza folosirii la temperatura mai redusa in aceleasi conditii (aceeasi forta de aruncare si greutate a plumbului) ? apropos de iesitul la ,,casting'' pe temperaturi sub zero
aron dan
aron dan