UNA PE ZI
Reguli forum
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
- craparulsef
- Veteran
Re: UNA PE ZI
Nu stiu cum dreaq, dar n-am ras deloc la faza asta ! ...nici macar umor negru nu-mi pare !craparulsef scrie:.........
Se vede treaba ca v-ati ambalat mai tare dect era cazul si e pacat !
Puteti sa faceti un topic propriu si sa dati acolo replici cat de acide puteti, dar cum aici e rubrica de Glume , desenul de mai sus n-o sa se incadreze niciodata ! parol !
- craparulsef
- Veteran
Lasa George, nu te mai enerva si tu ... ca oricum le muta de aici toate mazzgalicele inoportune proprietatii private.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
din cate imi dau eu seama,george,nu este nervos ,deloc , ci mai degraba realist.
Craparulsef in chinurile creatiei ... incearca, se straduieste, mazgaleste, dar ... in final tot un fassss iese . Si uite-asa delta va ramane fara hartie ...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Crapcarasul de-si zice sef, vrea sa reconstruiasca delta
Si ... cica ... vrea sa-mi traga o "perversa" ca la Sulina
- craparulsef
- Veteran
Mișto mâzzgalicea, dar "perversa" ?! ... o sa ți-o trag mâine ca acum am de lucru ...sorin1362 scrie:Crapcarasul de-si zice sef, vrea sa reconstruiasca delta
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Dar sa lasam mesterii constructori cu treaba lor (cica au de lucru ) ... si sa revenim la oile noastre ... la UNA ... CA ALTA N-AM ...
Se pare ca cineva a luat-o razna in ultima vreme si trebuie sa ia una de calMARE
- SzylaRd.
- membru activ
Ori amandoua...sorin1362 scrie:...
Daca Nu Stii Ce Cauti, Atunci Nu Mai Cauta!
Okuma Ergosense 2.10m / 0-6gr & Okuma Aquios 1500 FD
http://ioo-szilard.blogspot.com/
Okuma Ergosense 2.10m / 0-6gr & Okuma Aquios 1500 FD
http://ioo-szilard.blogspot.com/
Am dreptul si eu la niste rame intepatoare ?
-
- VIP+++
frumoasa nu zic nu da sa sti matale ca io nu merge cu umbrela la pescuit si juvelnicu meu e deja plin can ma duc la balta ! ca sa nu mai zic ca io sunt mandru purtator da cruce da piept da 50 grame da aor da 28 da karate , 14 pa stanga + 14 pa dreapta inscriptiunate cu Doolce & Cabana ! plus cateva giuluri marunte si mici la numar pe fiecare deget in total 14 ! deci finca daca tot vream sa ma afirmati ca pa o ViAiPI ce suntem macar sa tinem cont si da realitatea care este evident !sorin1362 scrie:Ca sa nu se supere Gogu :
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere