comparatie tamburi
Moderatori: gor965, florentiniuga
- onu_eckou3
- Veteran
comparatie tamburi
sa traiti!
am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastra.
doresc sa achizitionez niste mulinete si ma intrebam daca stie cineva cati cm are tamburul de la pl powerliner 865.
as dori o comparatie ca cea din poza atasata.. va multumesc.
si eventual daca se poate comparatie si cu celelate mulinete cu tambur mai mare de la okuma : axeon, spector etc.
va multumesc!
doresc sa achizitionez niste mulinete si ma intrebam daca stie cineva cati cm are tamburul de la pl powerliner 865.
si eventual daca se poate comparatie si cu celelate mulinete cu tambur mai mare de la okuma : axeon, spector etc.
va multumesc!
- onu_eckou3
- Veteran
Re: comparatie tamburi
ma intereseaza daca powerliner are tamburul mai mare sau la fel ca cel din poza de mai sus.
salut . nu trebuie masurat spatele tamburului ci fata acestuia
Ala e un tambur marimea 60 ... cum e si la Powerliner 860, 865, Axeon 60, Spector 60, Synex 60, Oryx 60,Distance 60 si au diametrul la buza superioara de 70 mm (cu 73 mm la baza, pe exterior ) . Marimile 65 de la Axeon, Spector,Oryx,Synex si marimile 80 de la seria Distance au tamburul mai mare ( 76 mm la buza superioara si 82 mm la baza,pe exterior )onu_eckou3 scrie:sa traiti!
va multumesc!
PL 865 are tambur de 60 mm
fir "incins"
fir "incins"
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
Mai masoara o data...sau schimba ruleta !claufishi scrie:PL 865 are tambur de 60 mm
fir "incins"
Okumele pl si cea 860 si 865 au tamburii la fel ca marime dar difera adancimea tamburului in rest buza de sus are 70mm iar cea de jos 73 mm,masurate cu sublerul asa ca George cred ca a fost destul de explicit mai sus.
dar cel de banax helicon 5600 nf ce dimensiune are,e cat cel al okumei pl sau mai mic
- onu_eckou3
- Veteran
va multumesc mult pt raspunsuri!
@George
Scuze , doream sa scriu 70 mm si m-am gandit la numele mulinetei (PL 860 -acest 60 m-a derutat stiind de fapt cat are tamburul deoarece am si eu pl)
STIMA,
Scuze , doream sa scriu 70 mm si m-am gandit la numele mulinetei (PL 860 -acest 60 m-a derutat stiind de fapt cat are tamburul deoarece am si eu pl)
STIMA,
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
Stai linistit...si eu spun de obicei ca PL are tambur de 60, dar nu ma refer la diametru ci la marime !claufishi scrie:@George
STIMA,
- florin crapanu
- senior
bebel scrie:dar cel de banax helicon 5600 nf ce dimensiune are,e cat cel al okumei pl sau mai mic
Tamburul lui Helicon 5600 nf are 6,6cm. diametru in fata si 7 cm. in spate apx. cat la Shimano Navi. Stima