Intrebare
- dalungulesei
- Veteran
Intrebare
Buna ziua,
Este posibil ca un topic care nu ma mai intereseaza si nu vrea sa-l mai urmaresc sa nu mai apara in sectiunea ''vezi posturile tale'' (eu nu am gasit nici o modalitate de stergere sau mutare de acolo) ?
Va multumesc
Este posibil ca un topic care nu ma mai intereseaza si nu vrea sa-l mai urmaresc sa nu mai apara in sectiunea ''vezi posturile tale'' (eu nu am gasit nici o modalitate de stergere sau mutare de acolo) ?
Va multumesc
Re: Intrebare
Acolo iti apar toate topicurile la care ai postat cel putin o data ! Doar daca-ti vor fi sterse postarile subiectul nu-ti va mai aparea in lista respectiva ! Acuma ,eu unul nu vad de ce te-ar deranja chestia asta ... sau poate te deranjaza anunturile primite pe mail cand se posteaza la un subiect unde ai raspuns si tu ? Ptr. a scoate de sub urmarire un subiect care nu te mai intereseaza ai optiunea -> Panoul Utilizatorului -> Panou principal -> Menajeaza subscrieri -> bifezi ce subiect nu mai vrei sa urmaresti si apesi jos Incetarea urmaririi ! Din acel moment nu mai primesti mesaje pe mail cand se raspunde la subiectul respectiv !dalungulesei scrie:Buna ziua,
Va multumesc
- dalungulesei
- Veteran
Ok, am inteles ideea, multumesc mult pentru raspuns.
Respect.
Respect.
Am si eu o intrebare pentru cunoscatorii in domeniu...,de ce oare in reteaua caminelor studentesti nu merge tv online !? trebuie facute ceva setari la browser sau? multumesc!
Cum sa fac sa am si eu la tv un post de pescuit ?
In timpul liber imi place sa joc multe jocuri cu barbie si jocuri cu masini .
Dai de buftoanele alea de la telecomanda.geoa scrie:Cum sa fac sa am si eu la tv un post de pescuit ?
- andrei1983
- junior
Buna, ma interesaza care este cantitatea maxima de peste pe care o pot detine intr-un helesteu de 100 m/ 15 m / 3 m? Sau cata cantitate de peste se poate creste pe 1 metru cub de apa fara a afecta evolutia pestelul! va multumesc anticipat
- florentiniuga
- Master Admin
Depinde de foarte multi factori dar in primul rand de specie, nevoia de oxigen (in biotop natural sau amenajat/filtrat/aerat) si cantitatea de hrana/um (naturala, furajata sau mixta). Ca sa ma fac mai bine inteles, pastravul poate fi tinut la densitati mari in bazine mici dar are nevoie de schimbarea permanenta a apei, o anumita temperatura si furajare. Carasul in schimb, e foarte rezistent la lipsa de oxigen dar si el are nevoie de furajare, ca orice alta specie, daca densitatea/ha depaseste resursele naturale de hrana.andrei1983 scrie:Buna, ma interesaza care este cantitatea maxima de peste pe care o pot detine intr-un helesteu de 100 m/ 15 m / 3 m? Sau cata cantitate de peste se poate creste pe 1 metru cub de apa fara a afecta evolutia pestelul! va multumesc anticipat
Cifre exacte nu-ti poate da nimeni fara sa cunoasca toti parametri amenajarii pe care o ai in vedere (inclusiv analize ale solului si apei cu care se alimenteaza. Trebuie intai de toate consultat un inginer piscicol si eventual un biolog.