Balotesti Fieni
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Balotesti Fieni
I l hraneste dar pe capatu baltii unde sint casele unde nu poti da
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- faraon tudor
- membru activ
Va rog sa imi spuneti si mie cit e taxa pe Balotesti Fieni,12ore,doar noaptea de la 18 pina la 06 , 60lei sau 80 lei cite lansete si cit se ia pentru plantat,multumesc
de luni pina joi 60 ron vineri duminica 80 ron si 6 lansete
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- dalungulesei
- Veteran
Salutare,
Ai informatii in acest sens, sau ai vazut personal ce se intampla ?
Te intreb pentru ca am auzit si eu despre aceasta balta si as vrea sa o incerc anul acesta.
Respect.
Ai informatii in acest sens, sau ai vazut personal ce se intampla ?
Te intreb pentru ca am auzit si eu despre aceasta balta si as vrea sa o incerc anul acesta.
Respect.
nando scrie:I l hraneste dar pe capatu baltii unde sint casele unde nu poti da
- dalungulesei
- Veteran
Daca cineva mai are informatii (mai noi sau mai vechi) despre aceasta balta, va rog sa le postati in acest topic.
Poate mai sunt si alti oameni interesati de aceasta balta, care din cate am auzit eu are conditii destul de bune.
Respect.
Poate mai sunt si alti oameni interesati de aceasta balta, care din cate am auzit eu are conditii destul de bune.
Respect.
tare sant curios care e lesinatul de patron de balta care a spus asta.Am o banuiala......
"Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult cainii".Adolf Hitler.
Am fost anul trecut prin august , am stat la cabanute de joi de la ora 12 pina vineri la ora 18, impreuna cu familia.
A fost superb,am prins aproape 30 kg de peste( nu l-am luat pe tot), numai romanesc intre 2 kg si 5 kg.
Conditii excelente,timp super,partida superfrumoasa.
A fost superb,am prins aproape 30 kg de peste( nu l-am luat pe tot), numai romanesc intre 2 kg si 5 kg.
- Madalin Dirla
- Veteran
cata reclama i se face acestei balti,am mai vazut poza cu somnul ala de 30 kg luat la copca la dandineta cu fir de 0.12 parca noi acum am fi veniti cu pluta.................cata prostealadannutz scrie:Am fost anul trecut prin august , am stat la cabanute de joi de la ora 12 pina vineri la ora 18, impreuna cu familia.
- Lazar Mihai
- membru activ
Madaline eu zic sa pui poza cu crapul ala de 43 kg luat azi langa mine la copca , aveai fir de 0,14 parca nu ?
Fratilor inainte sa postati, verificati acordul subiectului cu predicatul , cu cati de "i" se scrie un cuvant (mai ales la sfarsitul lui), si unde se pune cratima si unde nu (-) .
- Madalin Dirla
- Veteran
Nu mai da din casa Mihai,sa ne vedem sanatosi pe Greaca Cercani, o balta intradevar SERIOASA !!!!Lazar Mihai scrie:Madaline eu zic sa pui poza cu crapul ala de 43 kg luat azi langa mine la copca , aveai fir de 0,14 parca nu ?
- Lazar Mihai
- membru activ
Doamne ajuta
Fratilor inainte sa postati, verificati acordul subiectului cu predicatul , cu cati de "i" se scrie un cuvant (mai ales la sfarsitul lui), si unde se pune cratima si unde nu (-) .
- dalungulesei
- Veteran
Multumesc ''danutz'' pentru raspunsul tau, vad ca acest topic se transforma in misto la adresa acestei balti si nu numai, daca mai sunt si alti pescari care au fost pe aceasta balta va rog sa ne impartasiti din experientele voastre.
Respect
Respect
Chiar imi pare rau de comentariile rautacioase, nu vreau sa fac reclama nimanui,nu sunt un "profesionist", im place doar sa pescuiesc.Stiu ca unii mai fac si reclama gratuita, dar la mine nu este cazul, fiecare crede ce vrea, nu stiu cum sa pun poze, ca am facut destule.A fost , recunosc cea mai frumoasa partida din viata mea.
Uite AICI un topic in care colegul George explica pas cu pas cum se ataseaza pozele.dannutz scrie:Chiar imi pare rau de comentariile rautacioase, nu vreau sa fac reclama nimanui,nu sunt un "profesionist", im place doar sa pescuiesc.Stiu ca unii mai fac si reclama gratuita, dar la mine nu este cazul, fiecare crede ce vrea, nu stiu cum sa pun poze, ca am facut destule.A fost , recunosc cea mai frumoasa partida din viata mea.
TOTUL PENTRU CRAP
Pai ,hai sa-ti impartasesc eu o parere.Acum doi ani am plecat hotarati sa dam pe m.v.2.Toate bune si frumoase ,numai ca balta era inchisa in vederea unui concurs.Ne-am asezat la drum si nu dupa mult timp eram pe aceasta asa zisa balta.Ne-am apucat de pescuit ,am platit si taxele aferente pentru doua pontoane si credeam ca suntem pe drumul cel bun.Numai ca ce sa vezi.... dupa 2-3 ore, de la casutele de vis-a-vis ,un puternic zgomot de muzica tribala ne-a tulburat linistea pescuitului.Oooo ,asta n-ar fi nimic daca ar tine o ora ,doua, trei.Dar sa asculti aceeasi melodie tribala de la orele19 pana a doua zi la orele 6dimineata a fost prea mult pentru mine.Aveam de gand sa stam la pescuit 2 zile insa dimineata am fugit pur si simplu plini de nervi.Asa patron ,asa balta.....Am jurat sa nu mai calc pe balta asta de nesimtiti.Este inutil sa mai expun discutiile avute cu paznicii.Concluzile sa le traga fiecare.Nici nu am vrut sa-mi mai aduc aminte de aceasta intamplare insa prea se pune accent pe promovarea acestei balti care nu meritadalungulesei scrie:Multumesc ''danutz'' pentru raspunsul tau, vad ca acest topic se transforma in misto la adresa acestei balti si nu numai, daca mai sunt si alti pescari care au fost pe aceasta balta va rog sa ne impartasiti din experientele voastre.
Respect