Te rog sa nu folosesti pluralulcraparulsef scrie: Bre, am obosit sa tot caut pa acilea, parca am fi in Pierduti in spatiu ...
![rofl =))](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/24.gif)
Te rog sa nu folosesti pluralulcraparulsef scrie: Bre, am obosit sa tot caut pa acilea, parca am fi in Pierduti in spatiu ...
Stefane, cate trebuie ... da aici nu ne domnim, eu sunt simplu : Sorin. Sau vrei sa fiu si eu oficial ... Domnu Stefan ?stefan_kwr scrie:Domnu Sorin, ar trebui schimbat titlul topicului, in doua pe zi
Scuze profu ... parca as fi in "Pierduti in spatiu" ... da ziceam asa da ochii lumiisorin1362 scrie:Te rog sa nu folosesti pluralulcraparulsef scrie: Bre, am obosit sa tot caut pa acilea, parca am fi in Pierduti in spatiu ...
Nu, nu, si "Pierduti" trebuie sa fie la singularcraparulsef scrie:Scuze profu ... parca as fi in "Pierduti in spatiu" ... da ziceam asa da ochii lumiisorin1362 scrie:Te rog sa nu folosesti pluralulcraparulsef scrie: Bre, am obosit sa tot caut pa acilea, parca am fi in Pierduti in spatiu ...
OK. Nu trebuie sa fii oficial, dar m-am gandit ca este o oarecare diferenta de varsta...sorin1362 scrie:Stefane, cate trebuie ... da aici nu ne domnim, eu sunt simplu : Sorin. Sau vrei sa fiu si eu oficial ... Domnu Stefan ?stefan_kwr scrie:Domnu Sorin, ar trebui schimbat titlul topicului, in doua pe zi
sebastian scrie:hai ca ma incumet si eu cu una ,care desi nu imi apartine,ma incanta![]()
Sorine asta tot eu is bre, sau Gogu, ca are mustata?sorin1362 scrie:Si hai sa mai fie una, ca tare ma starneste cineva ...
Jocurile de culise :
Off-topic la off-topic trage !craparulsef scrie:... da bre inapoi lu ofticosu cum spui matale mazgalicele da dinainte. sau o stergi si pe asta de pe topicul lu matale?
Bre, am obosit sa tot caut pa acilea, parca am fi in "Pierduti in spatiu" ... ma opresc aici si ma apuc de o noua mazzgalice...
Aicea nu pot Sorine ca e chestie de copy_rigla da aia ... asa e titlu lu filmu ala.sorin1362 scrie:...Nu, nu, si "Pierduti" trebuie sa fie la singular
George, stai nitel ca nu inteleg aci cum e cu oftatul lu topicul astagor965 scrie:...Off-topic la off-topic trage !
Off-tatul la topicul asta e simplu...se face in stilul caricaturo-umoristic , si-atat !craparulsef scrie:George, stai nitel ca nu inteleg aci cum e cu oftatul lu topicul astagor965 scrie:...Off-topic la off-topic trage !... ca nare regulili de la inceput ca altili.
![]()
A inceput cu unu care arunca cu lanseta in new stil si asa a mers in continuare pana m-am procopsit cu cercele de la magazinu lu rapitoru ... dupa care cu freza lu pankusi .... pana la ciorica de zbura pa da sus paste niste aventurieri aflati la jonctiune si care scapa ceva din cioc. Zii matale care e regulile ca poate ma las de mazzgalice!?
P.S. Multumesc pentru linku cu mazzgalicele pierdute! Raman dator!
George, daca tu spui, eu voi respecta intocmai, pana la prima abatere de la regula caricaturo-umoristica... dupa care nu mai raspund de offuri si alte alea, punct si mai revin peste 2 zile!gor965 scrie:...
Off-tatul la topicul asta e simplu...se face in stilul caricaturo-umoristic , si-atat !