Campionatul National Studentesc la Crap 2011
Moderator: florentiniuga
Campionatul National Studentesc la Crap 2011
- Concursul este destinat in exclusivitate studentilor...
- Balta unde se va desfasura va fi una dintre cele mai bune din tara...
ca perioada 80% se va tine in luna iulie, pana atunci mai sunt de desfasurat si alte concursuri nationale si asteptam terminarea anului universitar sau a sesiuni de examene...
- Voi reveni cu informatii noi iar cei interesati sa lase cateva detalii pentru a putea fi contactati de noi...
- Balta unde se va desfasura va fi una dintre cele mai bune din tara...
ca perioada 80% se va tine in luna iulie, pana atunci mai sunt de desfasurat si alte concursuri nationale si asteptam terminarea anului universitar sau a sesiuni de examene...
- Voi reveni cu informatii noi iar cei interesati sa lase cateva detalii pentru a putea fi contactati de noi...
Re: Campionatul National Studentesc la Crap 2011
Sper sa fie o taxa de intrare raportata la nivelul de student
sigur...va fi o taxa modesta parerea noastra pentru un asemenea concurs...
Then, count me in
Sper sa fie dupa sesiune.........ca astfel as putea sa fiu si eu prezent
Chiar si inainte de sesiune cu 2-3 saptamani mi se pare a nu fi o idee prea buna cel putin pentru mine
Cat despre taxa ........... cred ca orice student doreste o taxa asemenea , insa daca va fi aleasa o balta care si la pescuitul liber este inaccesibila noua , atunci ma indoiesc sa se obtina o taxa de participare modica.
P.S. Idee foarte buna acest concurs !!!
Bafta la examene si FIR "INCINS"
Chiar si inainte de sesiune cu 2-3 saptamani mi se pare a nu fi o idee prea buna cel putin pentru mine
Cat despre taxa ........... cred ca orice student doreste o taxa asemenea , insa daca va fi aleasa o balta care si la pescuitul liber este inaccesibila noua , atunci ma indoiesc sa se obtina o taxa de participare modica.
P.S. Idee foarte buna acest concurs !!!
Bafta la examene si FIR "INCINS"
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
- giura_mihai
- utilizator
Ma alatur si eu
si eu..............in 5 luni o sa fiu student deci sa speram ca o faceti dupa iunie
- valentin...
- Veteran
in cazu asta tre sa ma inscriu la facultate urgent :))
concursul se va desfasura in luna iulie....da incercam sa fie in vacanta si speram ca toate universitatile vor termina pana atunci....taxa ...este mult mai modica avand in vedere balta pe care dorim organizarea...suntem in discutii cu Tancabesti 2...
Daca exista deja doritori sa participe ii astept sa se inscrie aici, echipa formata din 2 pescari/studenti...am nevoie de nume-prenume/facultate/universitate/an facultate/oras/nr. tel/adresa e-mail/.....
Daca exista deja doritori sa participe ii astept sa se inscrie aici, echipa formata din 2 pescari/studenti...am nevoie de nume-prenume/facultate/universitate/an facultate/oras/nr. tel/adresa e-mail/.....
faceti-l la individual si o sa fie lume multa.
pe echipe nu o sa gasiti multe loturi.............
la individual o sa fie 12-15 cel putin, ca si echipe nu vad mai mult de 3-4 echipe
pe echipe nu o sa gasiti multe loturi.............
la individual o sa fie 12-15 cel putin, ca si echipe nu vad mai mult de 3-4 echipe
Are dreptate Remus...eu spre exemplu nu am cu cine sa fac echipa.
ECHIPA : Coraiu Claudiu (fac. medicina universitatea transilvania brasov, anul 4) si Cristi Mihalcea (fac. de piscicultura , galati, an 4) PREZENTI in caz ca va fi o perioada in care suntem liberi
succes la EXAMENE
succes la EXAMENE
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
De ce am hotarat pe echipe?!
Fiecare universitate din tara va primi cate o invitatie de a participa....si dupa calculele noastre sunt in jur de 30/echipe....avem de unde....
Fiecare universitate din tara va primi cate o invitatie de a participa....si dupa calculele noastre sunt in jur de 30/echipe....avem de unde....
claufish???dar voi nu sunteti din acelasi oras....la aceeasi universitate????vad ca sunt trecute doua orase???ma intereseaza orasul in care faceti facultatea???nu cel de nastere!! k???