Pescuitul la somn
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian
- NicolaeNicu
- junior
Pescuitul la somn
Data:30.08.2008
Momeala:buchet de rame negre
Captura:Somn 14 kg
Pescar:NICU NICOLAE
Re: Pescuitul la somn
Bravo nea Nicu
Acum daca tot te-ai apucat,continua cu altele sa ne apuce tremuratul pana vine primavara.
Multam
Acum daca tot te-ai apucat,continua cu altele sa ne apuce tremuratul pana vine primavara.
Multam
bv nea nicu la mai mareNicolaeNicu scrie:Locatie:Canal Poarta Alba-Midia Navodari
-
- Veteran
Nea NIcu anul asta ai mai fost pe canal dupa somn
- nicunicolae1
- junior
PESCUIT LA SOMN
NICU NICOLAE LA PESCUIT DE SOMN
Re: PESCUIT LA SOMN
Asa ceva mai rar si funia aia cred ca ai comfundat vaca cu pestele de l-ai legat in halul ala si mai ales si felul in care ai legat pestele lasa de dorit.Esti la prima postare pe acest forum si deja ai dat cu batu in balta.
- stefan_kwr
- Veteran
Domnule nicu aveti doua conturi deschise pe infopescar?
''NicolaeNicu'' si ''nicunicolae1'' este aceeasi persoana?
ps: nu e prea subtire funia?
''NicolaeNicu'' si ''nicunicolae1'' este aceeasi persoana?
ps: nu e prea subtire funia?
Uite aici Nea Nicu pesti ca sa nu te mai lauzi cu "monstru" matale
CAPTURA DE O NOAPTE
CAPTURA DE O NOAPTE
Asta numai pescuit sportiv nu se poate numi, mai degraba braconaj.
Daca vrei sa stii erau toti vii si pe deasupra i-am si eliberat dupa o sedinta foto.I-am tinut in apa toata noaptea ca sa ii putem fotografia si filma de dimineata.Asa ca las-o mai moale cu braconajumircea62 scrie:Asta numai pescuit sportiv nu se poate numi, mai degraba braconaj.
PS Eram in Spania pe Ebro si tot ce am dus acasa au fost salai si 2 somni de 8 si 10 kg,restu eliberati,vorbesc serios ca nu aveam ce face cu ei sincer.
cel putin 4 din ei sunt morti, iar dupa orientarea soarelui pozele sunt facute la amiaza, scutestene tu branconieruletonny scrie:Daca vrei sa stii erau toti vii si pe deasupra i-am si eliberat dupa o sedinta foto.I-am tinut in apa toata noaptea ca sa ii putem fotografia si filma de dimineata.Asa ca las-o mai moale cu braconajumircea62 scrie:Asta numai pescuit sportiv nu se poate numi, mai degraba braconaj.
PS Eram in Spania pe Ebro si tot ce am dus acasa au fost salai si 2 somni de 8 si 10 kg,restu eliberati,vorbesc serios ca nu aveam ce face cu ei sincer.
Daca ar bracona toti cat am braconat eu am fii mult mai sus in ceea ce priveste populatia de peste a Romaniei,iar cu acuzele alea ca "braconierule" poti sa le folosesti cat vrei deoarece eu stiu ce am facut,cand si unde,iar despre cand sunt facute pozele normal ca le-am facut ziua ca doar daca am precizat ca era toata captura prinsa intr-o noapte era si normal sa ii fotografiem dimineata.
PS Daca nu esti la punct cu toate informatiile sa stii ca in Spania este interzis eliberarea inapoi in apa a oricarui exemplar de somn prins oricare ar fii marimea lui,dar dupa cate vad te bagi in seama aiurea,iar pe deasupra daca luam toti pestii aia acasa unde crezi ca ii depozitam si cu ce crezi ca ii caram 500 de km pana unde locuiam noi tinand seama ca masina era plina cu echipament de nu mai aveai loc sa pui un ac decum sa incarci cateva sute de kg de peste.
PSS Tseba1976 esti total pe langa situatie prietene macar bine ca exista un pescar ca tine care practica C&R ca altfel dispareau total somnii de pe planeta
PS Daca nu esti la punct cu toate informatiile sa stii ca in Spania este interzis eliberarea inapoi in apa a oricarui exemplar de somn prins oricare ar fii marimea lui,dar dupa cate vad te bagi in seama aiurea,iar pe deasupra daca luam toti pestii aia acasa unde crezi ca ii depozitam si cu ce crezi ca ii caram 500 de km pana unde locuiam noi tinand seama ca masina era plina cu echipament de nu mai aveai loc sa pui un ac decum sa incarci cateva sute de kg de peste.
PSS Tseba1976 esti total pe langa situatie prietene macar bine ca exista un pescar ca tine care practica C&R ca altfel dispareau total somnii de pe planeta
mai usurel domnilor,nu va aprindeti.
Corect.in Spania este interzis eliberarea inapoi in apa a oricarui exemplar de somn prins
Singura chetie e ca trebuia sa mentionezi de la inceput locatia ca sa nu se mai "aprinda " lumea pe aici .
In rest , invidia bat-o vina Oricum in Ro e greu sa mai faci poze de genul asta ,chiar si pentru "electricieni"...De ce oare?
tseba1976 scrie:cel putin 4 din ei sunt morti, iar dupa orientarea soarelui pozele sunt facute la amiaza, scutestene tu branconieruletonny scrie:Daca vrei sa stii erau toti vii si pe deasupra i-am si eliberat dupa o sedinta foto.I-am tinut in apa toata noaptea ca sa ii putem fotografia si filma de dimineata.Asa ca las-o mai moale cu braconajumircea62 scrie:Asta numai pescuit sportiv nu se poate numi, mai degraba braconaj.
sa inebunesc daca mi-am dat seama dupa juma de ora de uitat la poza aia cum de ti-ai dat tu seama ca e amiaza...pozitia soarelui.....poate imi dai si mie niste amanunte ca sa nu mor prost.fara nici o rautate te intreb si doar din curiozitate.o zi buna