De vanzare
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
De vanzare
Mulineta Shimano EXAGE 2500 FA
pret fix 150 lei
Vand Mulineta Banax Omega 20h.E folosita un sezon dar functioneaza foarte bine.Tocmai a fost unsa cu ulei pt mulinete.Ambii tamburi au fir mono de 0.16 si 0.25.
Pret 60 lei
Penar special pentru monturi, de buna calitate.JENZI
Este ca si nou,adica nu a iesit din casa,doar am pus in el cateva monturi facute de mine.
Pret este fix de 40 LEI
Husa lansete cu mulinete 1.60 m NOUA-3 compartimente imense si doua buzunare laterale,manere si curea pentru
transport,
Pret 55 lei
pret fix 150 lei
Vand Mulineta Banax Omega 20h.E folosita un sezon dar functioneaza foarte bine.Tocmai a fost unsa cu ulei pt mulinete.Ambii tamburi au fir mono de 0.16 si 0.25.
Pret 60 lei
Este ca si nou,adica nu a iesit din casa,doar am pus in el cateva monturi facute de mine.
Pret este fix de 40 LEI
Husa lansete cu mulinete 1.60 m NOUA-3 compartimente imense si doua buzunare laterale,manere si curea pentru
transport,
Pret 55 lei
o763638081
fritz_sultanu@yahoo.com
fritz_sultanu@yahoo.com
Re: De vanzare
Poze, sa vedem ce cumparam, se poate?
gata am pus si poze aici http://img51.imageshack.us/g/2434763255 ... 00700.jpg/Osiris scrie:Poze, sa vedem ce cumparam, se poate?
o763638081
fritz_sultanu@yahoo.com
fritz_sultanu@yahoo.com
-
- Veteran
Pot sa-ti ofer pe shimano 120 daca esti interesat.
Mulineta Shimano EXAGE 2500 FA
pret 130 lei
Pret este fix de 40 LEI
transport,
Pret 55 lei
pret 130 lei
Pret este fix de 40 LEI
transport,
Pret 55 lei
o763638081
fritz_sultanu@yahoo.com
fritz_sultanu@yahoo.com
poza penar
- Fişiere ataşate
-
- jsjs.jpg (4.95 KiB) Vizualizat de 2719 ori
o763638081
fritz_sultanu@yahoo.com