Unde sa merg la pescuit ?
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Unde sa merg la pescuit ?
daca n-ai luat in seama ce ti-a raspuns Stef mai sus
I Fish. Therefore I am.
Iti dai seama ce hotarat a fost carasul ala de a halit bila de 18 .ciobe scrie:am fost de vineri pana sambata pe Hagiesti si nimic fratilor, 5 carasi obositi, dintre care unul la bila de 18 raaau de tot ce sa mai vorbesc.
Eu il eliberam.
Hagiestiul a fost navodit la greu toamna trecuta, chiar am fost martor. Acum nu stiu daca a scos numai chinez, sau si romanesc...
Da, Hagiestiul a fost navodit, ca in fiecare an, dar d-nul Bala nu a scos niciun crap din balta, numai fitofag. De vreo 5 ani sunt martor la navodire (din cauza serviciului). Cred ca trebuie sa mai asteptam sa creasca ciortanul pe care l-a introdus ca sa incepem sa prindem bine pe aceasta balta, desi are balta peste. Acelasi lucru si cu Movilita 1,2,3, are peste, s-a mai introdus si ceva crap, dar cei care prind nu posteaza pozele cu capturile pentru ca s-ar putea sa nu-i mai primeasca pe balta (ciudata politica). Intrebati-l pe Petrica Joga despre capturile pe Movilita 1,2,3 si o sa vedeti ca nu vb. prostii.ciobe scrie:Hagiestiul a fost navodit la greu toamna trecuta, chiar am fost martor. Acum nu stiu daca a scos numai chinez, sau si romanesc...
I love carp!
Atunci cum iti explici ca balta Hagiesti care mergea bine anul trecut, anul asta nu a mers deloc?
Cat despre Movilita da-mi voie sa fiu reticent cu capturile mari...Cum adica nu-i mai primeste pe balta daca posteaza capturile pe net? dar pe un sit supercunoscut sunt doi-trei useri care posteaza numai despre movilita cu capturi impresionante...deci e clar ca cineva din staful baltii face reclama. Oricum eu nu am prins acolo decat caras foarte frumos, trei la kg plus ca balta este superba...
Cat despre Movilita da-mi voie sa fiu reticent cu capturile mari...Cum adica nu-i mai primeste pe balta daca posteaza capturile pe net? dar pe un sit supercunoscut sunt doi-trei useri care posteaza numai despre movilita cu capturi impresionante...deci e clar ca cineva din staful baltii face reclama. Oricum eu nu am prins acolo decat caras foarte frumos, trei la kg plus ca balta este superba...
salut! Incearca Laguna verde. E in Balotesti-Fieni, la 15km de Bucuresti si e super. Poti sa dai la crap, cteno, caras, somn, salau, stiuca, novac si nu mai stiu ce. de cate ori am fost, am avut numai capturi de 8-9 kg. mergi pe DN1 pana la PRISMA, acolo faci dreapta si mai sunt cam 2 km, e si un indicator parca. ai si posibilitate de cazare la casute, la vila, dar noi am ales varianta pontonului si ne-am adus cortul de-acasa. ESTE o locatie perfecta nu numai pentru pescuit dar si pentru relaxare, gratar, atv, padure etc. Foarte tare, poti sa incerci. am vazut ca au si site: http://www.lagunaverde.ro
sanatate!
sanatate!
f_vio scrie:salut! Incearca Laguna verde. E in Balotesti-Fieni, la 15km de Bucuresti si e super. Poti sa dai la crap, cteno, caras, somn, salau, stiuca, novac si nu mai stiu ce. de cate ori am fost, am avut numai capturi de 8-9 kg. mergi pe DN1 pana la PRISMA, acolo faci dreapta si mai sunt cam 2 km, e si un indicator parca. ai si posibilitate de cazare la casute, la vila, dar noi am ales varianta pontonului si ne-am adus cortul de-acasa. ESTE o locatie perfecta nu numai pentru pescuit dar si pentru relaxare, gratar, atv, padure etc. Foarte tare, poti sa incerci. am vazut ca au si site: http://www.lagunaverde.ro
sanatate!
este inchisa balta pana la primavara
Nu am gasit nimic referitor la taxa pentru pescuit la laguna verde.Stie cineva care sunt preturile???
- stefan_kwr
- Veteran
Numai din ce am vazut pe site-ul lor, i-as da nota 10, o balta superba cu tot ce vrei, pacat ca nu se gaseste si la noi in dolj cineva sa faca asa ceva.