Unde sa merg la pescuit ?

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

pharaoh
site team
site team

Re: Unde sa merg la pescuit ?

Mesaj de pharaoh » 05 Oct 2010, 17:49

daca n-ai luat in seama ce ti-a raspuns Stef mai sus ;)
I Fish. Therefore I am.

Laurentiu
Veteran
Veteran

Mesaj de Laurentiu » 05 Oct 2010, 18:43

ciobe scrie:am fost de vineri pana sambata pe Hagiesti si nimic fratilor, 5 carasi obositi, dintre care unul la bila de 18 ~x( raaau de tot ce sa mai vorbesc.
Iti dai seama ce hotarat a fost carasul ala de a halit bila de 18 :)) .
Eu il eliberam. :D
Hagiestiul a fost navodit la greu toamna trecuta, chiar am fost martor. Acum nu stiu daca a scos numai chinez, sau si romanesc...

mih_IL
senior
senior

Mesaj de mih_IL » 06 Oct 2010, 08:07

ciobe scrie:Hagiestiul a fost navodit la greu toamna trecuta, chiar am fost martor. Acum nu stiu daca a scos numai chinez, sau si romanesc...
Da, Hagiestiul a fost navodit, ca in fiecare an, dar d-nul Bala nu a scos niciun crap din balta, numai fitofag. De vreo 5 ani sunt martor la navodire (din cauza serviciului). Cred ca trebuie sa mai asteptam sa creasca ciortanul pe care l-a introdus ca sa incepem sa prindem bine pe aceasta balta, desi are balta peste. Acelasi lucru si cu Movilita 1,2,3, are peste, s-a mai introdus si ceva crap, dar cei care prind nu posteaza pozele cu capturile pentru ca s-ar putea sa nu-i mai primeasca pe balta (ciudata politica). Intrebati-l pe Petrica Joga despre capturile pe Movilita 1,2,3 si o sa vedeti ca nu vb. prostii.
I love carp!

Laurentiu
Veteran
Veteran

Mesaj de Laurentiu » 06 Oct 2010, 09:44

Atunci cum iti explici ca balta Hagiesti care mergea bine anul trecut, anul asta nu a mers deloc?
Cat despre Movilita da-mi voie sa fiu reticent cu capturile mari...Cum adica nu-i mai primeste pe balta daca posteaza capturile pe net? dar pe un sit supercunoscut sunt doi-trei useri care posteaza numai despre movilita cu capturi impresionante...deci e clar ca cineva din staful baltii face reclama. Oricum eu nu am prins acolo decat caras foarte frumos, trei la kg plus ca balta este superba...

f_vio
junior
junior

Mesaj de f_vio » 15 Noi 2010, 22:14

salut! Incearca Laguna verde. E in Balotesti-Fieni, la 15km de Bucuresti si e super. Poti sa dai la crap, cteno, caras, somn, salau, stiuca, novac si nu mai stiu ce. de cate ori am fost, am avut numai capturi de 8-9 kg. Imagine mergi pe DN1 pana la PRISMA, acolo faci dreapta si mai sunt cam 2 km, e si un indicator parca. ai si posibilitate de cazare la casute, la vila, dar noi am ales varianta pontonului si ne-am adus cortul de-acasa. ESTE o locatie perfecta nu numai pentru pescuit dar si pentru relaxare, gratar, atv, padure etc. Foarte tare, poti sa incerci. am vazut ca au si site: http://www.lagunaverde.ro

sanatate!

Costi P
Veteran
Veteran

Mesaj de Costi P » 15 Noi 2010, 22:16

f_vio scrie:salut! Incearca Laguna verde. E in Balotesti-Fieni, la 15km de Bucuresti si e super. Poti sa dai la crap, cteno, caras, somn, salau, stiuca, novac si nu mai stiu ce. de cate ori am fost, am avut numai capturi de 8-9 kg. Imagine mergi pe DN1 pana la PRISMA, acolo faci dreapta si mai sunt cam 2 km, e si un indicator parca. ai si posibilitate de cazare la casute, la vila, dar noi am ales varianta pontonului si ne-am adus cortul de-acasa. ESTE o locatie perfecta nu numai pentru pescuit dar si pentru relaxare, gratar, atv, padure etc. Foarte tare, poti sa incerci. am vazut ca au si site: http://www.lagunaverde.ro

sanatate!

este inchisa balta pana la primavara ;)
Pascu Constantin
CS Carp Zone
http://www.youtube.com/watch?v=EwEpF_swNg4

mielul
membru activ
membru activ

Mesaj de mielul » 19 Ian 2011, 14:39

Merci,

Radu25
membru activ
membru activ

Mesaj de Radu25 » 20 Ian 2011, 11:37

Nu am gasit nimic referitor la taxa pentru pescuit la laguna verde.Stie cineva care sunt preturile???

stefan_kwr
Veteran
Veteran

Mesaj de stefan_kwr » 20 Ian 2011, 13:46

Numai din ce am vazut pe site-ul lor, i-as da nota 10, o balta superba cu tot ce vrei, pacat ca nu se gaseste si la noi in dolj cineva sa faca asa ceva.

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”