Pe toate mulinetele am pus cam in jur de 230--250 m fir de 0,25 de la Carp expert fluo iar dedesubt umplutura pt ca tamburii sa fie full,am pus acest fir pt ca aveam o rola de 1000 m noua si am vrut sa testez prima oara mai multe mulinete cu acelasi tip de fir dar cu lansete diferite,Deci am folosit doat un tip de fir dar pe mai multe mulinete respectiv(Okuma,Shimano si Trabucco)
Plumbii au fost de diferite greutati in functie de puterea fiecaruo bat in parte:
La ET CARP EXPERT BOILE am folosit plumb de 90 grame,peste cred ca era prea greu pentru ele
La MTX de pilda am folosit si de 90 si 110 si chiar si 120 sa vad cu care se incarca mai bine si deoarece nu este o regula mana fiecaruia dintre noi este diferita si eu am reusit sa incarc cel mai bine MTX 14 cu 110 grame plumbul fiind unul ghiulea .
Intr-un cuvant pot s aspun ca atatea schimburi de mulinete si bete am facut intre ele ca nu mai stiu exact ce sa va mai spun,am pus mulinetele de pe un fel de bat pe altu si tot asa pana mi-am gasit ansamblu perfect pentru mine,evident in pescuitul la distanta mare,in cazul in care nu as fii nevoit sa pescuiesc departe cred ca as alege mai degraba o lanseta mai moale cum ar fii ET CARP EXPERT BOILE care face fata cu succes la multe.
Din cauza ca titlul topicului este aceasta lanseta ET CARP EXPERT BOILE trebuie sa vorbesc mai mult despre aceasta lanseta si sincer eu o prefer in multe cazuri chiar daca am si alte bete(Mtx 14 am eu si ET CARP EXPERT BOILE)
lanseta ET CARP EXPERT BOILIE 3,6 M
Moderatori: gor965, florentiniuga
- stefan_kwr
- Veteran
Re: lanseta ET CARP EXPERT BOILIE 3,6 M
Multumim mult, sper ca titularul topicului isi va face cat de cat o idee, despre aceste bete.
Asta am observat si eu ca are primul inel de plecare aproape de mulineta ( ma refer la batul ET CARP EXPERT ) dar am fost cu batul la magazin si mulineta OKUMA TRAVERTIN TRB650 se pupa de minune cu batul . Nu doresc sa bat recorduri la aruncari ci mai degraba la prins peste . Multumesc tuturor pentru sugestii si informatii, sper sa fi facut o alegere buna . FIR INTINS .
- stefan_kwr
- Veteran
Sa le stapanesti sanatos si sa prinzi mult peste cu ele.Numai bine!!!
Am incercat lanseta et CARP EXPERT cu mulineta OKUMA TRAVERTIN TRB 65 , fir 0,25 carp expert fluo cu inaintasi textil si plumb de 90 grame si am reusit performanta de 105 m din 10 aruncari ( pe pamant ) si media a fost 92,3 m . Cred ca am ales destul de bine . Va urez fir intins si multumesc pentru sugestii si informatii .