fox horizon xt
Moderatori: gor965, florentiniuga
fox horizon xt
Am fost zilele trecute intru-un magazin de profil sa simt si sa vad aceasta lanseta horizon xt de la fox. dupa cum se stie aceasta lanseta a fost scoasa la vanzare din ianuarie 2011. vreau sa spun ca varianta 13 3,50 lb era cea mai rigida lanseta din tot raionul de lansete. are actiune ultra rapida. trebuie sa fi un aruncator de cursa lunga sa poti incarca o astfel de lanseta. cred ca cei care vor o lanseta pentru distante mari cu plumbi grei ar trebuii sa ia si aceasta lanseta in calcul. mai stie cineva cateva detalii despre aceasta lanseta?
Re: fox horizon xt
Am vrut si eu sa-mi cumpar un set de XT-uri dar am renuntat la idee si m-am reorientat spre noul model de Horizon de 3,90m si 3,5lb.Astea sunt mai ieftine si mai potrivite pentru pescuit decat XT-ul dar si cu astea ar trebui sa ai performante destul de bune si cred ca in mainile unui aruncator bun se pot atinge 150-160m,ceea ce este mai mult decat este nevoie.
XT-ul se pare ca a fost creat ca si concurent direct pentru FMJ si Trebuchet dar la pret de FG.
Poate stie cineva sa ne spuna ce greutate au noul Horizon si Horizon XT.
XT-ul se pare ca a fost creat ca si concurent direct pentru FMJ si Trebuchet dar la pret de FG.
Poate stie cineva sa ne spuna ce greutate au noul Horizon si Horizon XT.
aceste 2 modele de care zici tu le-am comparat un pic una intr-o mana si cea dea doua in cealalta mana. horizon e mult mai moale, dar cum zici pentru pescuit e buna. ca aspect e identica si ca greutate xt-ul are undeva intre 420 si 480 iar horizon intre 380 si 420. oricum merita sa dai diferenta pentru xt-uri sau daca nu in cazul in care i-ti iei set de 4 bucati cumperi doua si doua! cand ajungi sa pescuiesti izolat la distanta sa ai pe ce te baza. si eu zic ca si tine ca a fost gandita sa concureze cu fmj hi s 200, ca si dovada ca s-au produs doar doua variante 12" 3,50 respectiv 13" 3,50. ar fi interesant sa auzim niste pareri de la cei care le poseda
- mariusangler
- senior
Nu stiu nici eu unde le-a vazut.Eu am scris ce am citit pe net despre ele.
@y1980g
E bina ca Horizon e mai moale dar nu cred ca e mult mai moale cum zici tu.Producatorul declara ca noul blanc de Horizon e mai rapid decat cel vechi(pe care il stiu).Daca intr-adevar e mai rapid decat cel vechi deja vorbim de o lanseta rapida si nu progresiva cum era Horizon SFD.
Mai mult nu mai zic pe aceasta tema pana cand nu pun mana pe ele.
@Marius
Am gasit pe un site din Germania deja noua generatie de BeastMaster care va avea din nou un blank negru.
@y1980g
E bina ca Horizon e mai moale dar nu cred ca e mult mai moale cum zici tu.Producatorul declara ca noul blanc de Horizon e mai rapid decat cel vechi(pe care il stiu).Daca intr-adevar e mai rapid decat cel vechi deja vorbim de o lanseta rapida si nu progresiva cum era Horizon SFD.
Mai mult nu mai zic pe aceasta tema pana cand nu pun mana pe ele.
@Marius
Am gasit pe un site din Germania deja noua generatie de BeastMaster care va avea din nou un blank negru.
deci sculele le-am incercat la un magazin in strainatate si asa le-am perceput! acuma sti cum e poate tu nu o sa le percepi asa moi ca mine. toata lumea careia i-au trecut mai multe seturi de scule prin mana stie ca e mare difirenta intre ce se scrie pe net despre specificatiile produsului si parerea care ti-o faci atunci cand le probezi in magazin. daca te intereseaza un set de horizonturi sau xt-uri te pot ajuta la pret super!
Da-mi pe mp un link cu magazinul sau adresa si pretul lansetelor.Ma intereseaza variantele de 13ft 3,5lb.
Gata,le-am comandat =>Horizon 13ft 3,5lb
Maine le primesc.
Daca mai e cineva interesat de acest model,maine seara pot sa dau primele detalii.
Maine le primesc.
Daca mai e cineva interesat de acest model,maine seara pot sa dau primele detalii.
Mai Neamtule, daca te puneam sa faci cateva poze si sa scrii cateva cuvinte despre toate sculele pe care le-ai schimbat in ultimii ani...faceam 2 almanahe !Neamtul scrie: Gata,le-am comandat =>Horizon 13ft 3,5lb
Maine le primesc.
Da,cam asa e,ai dreptate.
De data asta mi-am jurat ca le pastrez pana apare un model care va inlocui noul Horizon deci estimez ca nu mai schimb betele vre-o 3 ani.Asta nu inseamna ca nu o sa mai cumpar si alte bete intre timp...
Am observat ca ma inteleg bine cu lansetele Fox asa ca ma opresc la lansetele produse de ei.
Prost am fost ca am dat in 2009 Horizon SFD-urile...
De data asta mi-am jurat ca le pastrez pana apare un model care va inlocui noul Horizon deci estimez ca nu mai schimb betele vre-o 3 ani.Asta nu inseamna ca nu o sa mai cumpar si alte bete intre timp...
Am observat ca ma inteleg bine cu lansetele Fox asa ca ma opresc la lansetele produse de ei.
Prost am fost ca am dat in 2009 Horizon SFD-urile...