multumim ionut.acum ,toate pe rand-timp de pescuit am avut berechet,iti dai seama trei saptamini sa stai in delta la cort,este ceva.carti?eu unul nu ma obosesc sa scriu ,caci pe linga faptul ca nu imi place sa ma automagulesc si sa ma laud,las pe altii sa scrie despre noi .rabdare avem...si tutun . poze si filme sunt cu duiumul pt ca stii cum este ,iarna lunga si anosta,iar posibilitatile noastre[deocamdata]se rezuma la o singura iesire pe an in delta[din nefericire]senzational?DA ,este,DELTA DUNARII .....dar si noi ,cum bine spuneai,suntem senzationali si nu numai .si daca tot ne rogi sa o tinem tot asa ,uite eu ma conformezionutniculae scrie:sorin si sebastian, ati avut timp fratilor timp sa si pescuiti, ca de cand urmaresc topicul asta aveti sute de poze, mai bine scrieti o carte, pe bune, nu glumesc, la cata rabdare dati dovada, intr-un cuvant senzational, sa o tineti tot asa
cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
ANUL 2008 .
A fost anul crapilor rari dar mari. Pe unii i-am fotografiat, iar pe altii i-am filmat. Cel mai mic a fost de 3.5 kg, unul de 5, unul de 7, iar restul intre 9 si 12. Bineanteles altii mult mai mari (ca deobicei, cei mai mari) ... scapati din diverse motive : prag, scoici, cioate, dar niciodata din cauza incompetentei . In paranteza fie spus, in fiecare an am avut rateuri care m-au pus pe ganduri : oare unde am gresit ?
Dar sa vedem "filmul" ... Plecat-am sase de-acasa : eu, Tomi si Sebi intr-un mijloc de transport, Petrica, Gabi si Vasile in altul. Totul a fost temeinic planificat si asa s-a si intamplat.
A fost anul crapilor rari dar mari. Pe unii i-am fotografiat, iar pe altii i-am filmat. Cel mai mic a fost de 3.5 kg, unul de 5, unul de 7, iar restul intre 9 si 12. Bineanteles altii mult mai mari (ca deobicei, cei mai mari) ... scapati din diverse motive : prag, scoici, cioate, dar niciodata din cauza incompetentei . In paranteza fie spus, in fiecare an am avut rateuri care m-au pus pe ganduri : oare unde am gresit ?
Dar sa vedem "filmul" ... Plecat-am sase de-acasa : eu, Tomi si Sebi intr-un mijloc de transport, Petrica, Gabi si Vasile in altul. Totul a fost temeinic planificat si asa s-a si intamplat.
- Fişiere ataşate
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Eu ,tot mai sper ca, atat trupa cat si atmosfera de anii trecuti de pe acest topic se va reface.imi este dor de acele vremuri,sincer.plus ca este atat in interesul unui PESCUIT LINISTIT IN DELTA,cat si pt destinderea noastra pina la viitoarele expeditii in acest colt de rai[ca sa nu mai pun la socoteala setea de informatii veridice a tuturor celor ce iubesc delta si nu numai].
TOT DIN 2008 ...
Drumul era inca destul de practicabil, dar din nefericire, la fel de lung ... Praf mult si, in general, acelasi peisaj. Dupa mai bine de 24 de ore petrecute pe drum, am ajuns. Traian ne-a primit asa cum se cuvine, am povestit verzi si uscate langa un (doua, trei, etc.) paharel(e), am instalat tabara, am planuit urmatorii pasi si ne-am pus la odihna ... ca mult a fost pana acolo...
Drumul era inca destul de practicabil, dar din nefericire, la fel de lung ... Praf mult si, in general, acelasi peisaj. Dupa mai bine de 24 de ore petrecute pe drum, am ajuns. Traian ne-a primit asa cum se cuvine, am povestit verzi si uscate langa un (doua, trei, etc.) paharel(e), am instalat tabara, am planuit urmatorii pasi si ne-am pus la odihna ... ca mult a fost pana acolo...
- Fişiere ataşate
TOT DIN 2008.
Banuiesc ca toata lumea asteapta sa vada mult laudatele capturi ale anului 2008.
In prima saptamana am luat doar doi somni si un crap (toti intre 4 si 5 kg). Probabil momitul "discret" isi facea efectul mai incet. Mai incet, dar avea sa se dovedeasca,... mai temeinic. Eu cu Tomi am facut o echipa, iar Bubu cu Radu, care au venit dupa o saptamana, alta echipa. Imi pare rau ca nu am fotografiat toti pestii (restul au "plecat" in camera video). Dar pe cei pozati vi-i prezint mai jos :
Banuiesc ca toata lumea asteapta sa vada mult laudatele capturi ale anului 2008.
In prima saptamana am luat doar doi somni si un crap (toti intre 4 si 5 kg). Probabil momitul "discret" isi facea efectul mai incet. Mai incet, dar avea sa se dovedeasca,... mai temeinic. Eu cu Tomi am facut o echipa, iar Bubu cu Radu, care au venit dupa o saptamana, alta echipa. Imi pare rau ca nu am fotografiat toti pestii (restul au "plecat" in camera video). Dar pe cei pozati vi-i prezint mai jos :
- Fişiere ataşate
Cu adevarat un an bun de peste! Imi aduc si eu aminte de una,alta...De una de pe la Murighiol
Chiar ma-ntrebam unde-i prins cel din avatar..Acu ma dumirii...sorin1362 scrie:TOT DIN 2008.
Eiiii, Timer, in fine ...timer scrie: Chiar ma-ntrebam unde-i prins cel din avatar..Acu ma dumirii...
Dezvolta Aline, ca suntem numai ochi ...zamfi scrie:Cu adevarat un an bun de peste! Imi aduc si eu aminte de una,alta...De una de pe la Murighiol
O sa dezvolt Sorine. Problema e de timp ...Dar o sa incerc sa mai pun ceva poze din Delta ( nu neaparat cu pesti ca se interpreteaza ) ca prea m-ati starnit...
hai aline ,nu ne mai ,,frige'' asa mult.lasa teama de interpretari la o parte . doar ai observat ca noi....si daca stateam cu frica de interpretari ,era cam ,,sterp terenul'' pe aici.ps .frumos submarinul
Primo:
Ultima oară modificat 20 Ian 2011, 19:25 de către zamfi, modificat 1 dată în total.
superb,sa iti tina Dumnezeu naravul.