UNA PE ZI
Reguli forum
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Re: UNA PE ZI
Coincidentza sau ... Aghiutza ?
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- stefan_kwr
- Veteran
Se mai intampla...
Si asa se mai intampla ...
Cine n-ar intra cu placere aici...in fiecare zi astept sa vad ce a mai postat
bravo pentru glumele excelente sorin!
bravo pentru glumele excelente sorin!
Catch and Release
TEEN CARP TEAM
TEEN CARP TEAM
Unde-i sunt aripile?sorin1362 scrie:...
... o pereche de aripi lipseau ?
Domnului Craparulsef, care este foarte nelemurit ...
- craparulsef
- Veteran
Ale draqului sarbatoriiili astia de iarna, bre nu se mai termina la ele, nelemurite caile tale Doamne!!!sorin1362 scrie:Domnului Craparulsef, care este foarte nelemurit ...
E cate unii cu talente la vedere, de ma ciupe de pele, si pe nou si pe vechi ... astia nu are bre oglinda acasa sa se uimeasca privind la ea si se holbeste cu invidie la pozele mele pe care le stalceste cu rotringuriile lor de invidiosi ce este. Si culmea ar mai trebui sa le cer originalili de parca n am avea hartie in delta.
Datii bre inainte ca poate ajungem si noi de rasul lumii, ca lumea asta nelemurita vrea circuri si ratinguri !
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
craparulsef scrie: Si culmea ar mai trebui sa le cer originalili de parca n-am avea hartie in delta.
"FISHING ADVENTURES ... IN THE DANUBE DELTA" ... promotorul este si mare amator de desene animate. Asa ca vin cu o propunere de poster : Paunix si Craparix la jonctiune ...
- craparulsef
- Veteran
Reguli forum
Oauuuu, ce-mi place asta ... va urma !
Oauuuu, ce-mi place asta ... va urma !
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
-
- VIP+++
asa ceva e impardonabil si da neiertat . cum adica nenea sefu e facut artistu principal cand eu am mustata mai mare si sunt pa functie de Veri Interesting Pipal ? ce eu nam fata comerciala ? am sa fac plangere la OPC !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Copii mari morocanosi, orgoliosi, rautaciosi! Se cearta pe jucarii
I Fish. Therefore I am.