Si eu am sunat si am obtinut date similare despre empiricul regulament care sta sa se nasca pe balta de la movile.
Cred totusi ca este un lucru bun ca ne-am tot interesat si ca am vorbit cu reprezentanti ai administratiei de la movile , ..................... poate daca observa si ei ca lumea nu prea este incantata de faptul ca va fi interzis pescuitul nocturn vor face un regulament mai bun , in sensul permiterii pescuitului nocturn.
Cred ca daca vor interzice pescuitul nocturn vor avea o mare dezamagire. In rest nu prea ma intereseaza daca schimba ceva , ba chiar consider ca ar fi bine sa se interzica retinerea nelimitata si introducerea unui tarif pt c&r.
Sper sa se ia o decizie inteleapta ......................... daca nu s-au cam dus baltile din zona BRASOV cu pescuit nocturn (cu exceptia Vadu Rosu balta c&r care mi se pare dezechilibrata printr-un tarif mult prea mare - 130 lei 24 h plus taxa de aderare la asociatie,..........si cu exceptia Belin Plopi in special pentru mine dar sunt sigur ca nu doar pt mine)
Va doresc sanatate si fire "INCINSE"
![Romania **==](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/55.gif)
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -