Si eu am sunat si am obtinut date similare despre empiricul regulament care sta sa se nasca pe balta de la movile.
Cred totusi ca este un lucru bun ca ne-am tot interesat si ca am vorbit cu reprezentanti ai administratiei de la movile , ..................... poate daca observa si ei ca lumea nu prea este incantata de faptul ca va fi interzis pescuitul nocturn vor face un regulament mai bun , in sensul permiterii pescuitului nocturn.
Cred ca daca vor interzice pescuitul nocturn vor avea o mare dezamagire. In rest nu prea ma intereseaza daca schimba ceva , ba chiar consider ca ar fi bine sa se interzica retinerea nelimitata si introducerea unui tarif pt c&r.
Sper sa se ia o decizie inteleapta ......................... daca nu s-au cam dus baltile din zona BRASOV cu pescuit nocturn (cu exceptia Vadu Rosu balta c&r care mi se pare dezechilibrata printr-un tarif mult prea mare - 130 lei 24 h plus taxa de aderare la asociatie,..........si cu exceptia Belin Plopi in special pentru mine dar sunt sigur ca nu doar pt mine)
Va doresc sanatate si fire "INCINSE"

"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -