Buna seara.
Am nevoie de ajutorul dvs,care va pricepeti.
Problema mea este legata de o lanseta spod,Sert Powerspod.Prin octombrie,am cumparat un spod sh de pe net.Cand a fost adusa de curier nu am inspectat-o eu cum trebuie si intr-una din seri am luat-o la verificat.Am observat ca inelul de plecare are ceramica ciobita si 3 fisuri,iar inelul din varf are niste cute,probabil formate de firul textil la tensionari extreme,cu toate ca daca era de calitate,acest lucru era imposibil de realizat.
Intrebarea mea este: cum as putea inlocui doar ceramica de la inelul de plecare?Se poate sau trebuie schimbat inelul cu totul,cu alt matisaj?Cred ca daca o voi face eu matisajul acasa, nu va mai arata in veci asa cum era inainte.
La schimbarea celui de pe varf cred ca ma pricep, ca e mai usor.
Multumesc anticipat.
Numai bine.
Ajutor-inel spod ciobit(fisurat)
Moderatori: gor965, florentiniuga
- Costel Jambu
- senior
Ajutor-inel spod ciobit(fisurat)
1 Aprilie...Ziua Nationala A Romaniei!
- cristian505ro
- Veteran
Re: Ajutor-inel spod ciobit(fisurat)
Pune inele noi ( SIC sau Alconite, ma mira ca au fost de ceramica !).Cauta pe net,sunt firme care vand inele,eu am luat acum 2 ani de la fishshop.Inelul de varf se scoate mai greu,la cald. Le poti matisa singur,apoi le lacuiesti. Ai grija sa nu lasi mustati prea mari la nodul de la matisaj, caci poate agata firul in lanseu.
Chiar daca lucratura finala nu va arata la fel de frumos ca cea originala,va fii la fel de functionala.
Chiar daca lucratura finala nu va arata la fel de frumos ca cea originala,va fii la fel de functionala.
Cristian Bebesel
- Costel Jambu
- senior
Salut.
In legatura cu inelul de varf ,nu cred ca este o problema schimbarea lui.Stiu ca se incalzeste inelul la o flacare si iese foarte usor.Am mai schimbat astfel de inele.
Si de matisat ,stiu sa matisez.Mi-am facut un bat de 7 m,bologneza, intr-o noapte,acum 4-5 ani.Stiu cum iese,si nu-mi place.Ca si rezistenta nu e problema,dar ca si aspect,e diferenta de la cer la pamant.Din aceasta cauza am si intrebat daca nu se poate schimba doar ceramica.
Numai bine.
In legatura cu inelul de varf ,nu cred ca este o problema schimbarea lui.Stiu ca se incalzeste inelul la o flacare si iese foarte usor.Am mai schimbat astfel de inele.
Si de matisat ,stiu sa matisez.Mi-am facut un bat de 7 m,bologneza, intr-o noapte,acum 4-5 ani.Stiu cum iese,si nu-mi place.Ca si rezistenta nu e problema,dar ca si aspect,e diferenta de la cer la pamant.Din aceasta cauza am si intrebat daca nu se poate schimba doar ceramica.
Numai bine.
1 Aprilie...Ziua Nationala A Romaniei!
- cris71tian72
- senior
Se poate schimba doar ceramica ,dar trebuie sa ai acelasi tip de inel.....am patit sa imi cada inele de pe lansete si asta din cauza transportului neadecvat si am reusit sa le pun la loc.Cel mai important sa NU deformezi sirma ca il prinde ........