Sa moara alba ca zapada si piticu ala grasvali003 scrie:Lasa-l Sorine , nu te-ai prins ???? Este Gogu deghizat![]()
![]()
.

ca io nam barca ca daca aveam aveam iaht

Moderator: Sebastian
Sa moara alba ca zapada si piticu ala grasvali003 scrie:Lasa-l Sorine , nu te-ai prins ???? Este Gogu deghizat![]()
![]()
.
daca zici matale,,, inseamna ca stii ce spui,,,nu?gogu steriade scrie:asta este domne. io nam vrut sa ma nasc aici .da fapt nici nam vrut sa ma nasc daloc !
mam tinut cu dinti da cordonu ombilical si cu maineile da trompele uterine a lu aia batrana
, da a venit un spargator da greva cu masca pa fata
care a facut o gaura pa sus si ma evacuat fortat pa cale cezariana fara consimtamantu meu
care cica puneam viata la altu in pericol !
deci daca da la zero luni si zero ani da viata eram un pericol in societatea asta
ia gandeste matale cat da priculos sant acuma !
.......................................sorprodan scrie:de ce,,,, vor sa mareasca prohibitia la stiuca pana in iunie????
frate eu iau barca si ma dau orice ar face ei,,, i-am pris de multe ori cu obiectivul cand faceau prostii si o sa-i mai prind, findca sunt al dracu rau de tot cand vreau sa fac ceva,,,ionutniculae scrie:Sorine vor sa o mareasca ca sa stam noi fraierii acasa, si ei sa isi faca treaba...