Mixul CRAPTOR
Moderator: florentiniuga
Re: Mixul CRAPTOR
stie cineva cum iese boiliesul negru la culoare ca cel facut de cei de la senzor cele numite vali bonto?sau nu numai dar ngre sa fie.ce se pune in compozitie?
[quote="_Dan_"]stie cineva cum iese boiliesul negru la culoare ca cel facut de cei de la senzor cele numite vali bonto?sau nu numai dar ngre sa fie.ce se pune in compozitie?[/quote]
aici nu mai scrie nimeni?nu mai citeste nimeni?
aici nu mai scrie nimeni?nu mai citeste nimeni?
- mariusangler
- senior
Bilele care au culoarea maronie inchis spre negru,contin pudra de sange.mai sint si alte mixuri de la alte firme care fac bilele la fel,nu le poti deosebi de planet VB._Dan_ scrie:stie cineva cum iese boiliesul negru la culoare ca cel facut de cei de la senzor cele numite vali bonto?sau nu numai dar ngre sa fie.ce se pune in compozitie?
Asa arata pudra de sange.
http://www.bigfish.ro/nade/ingrediente- ... sange.html
Team Select Baits Romania
- iulius 2010
- utilizator
Sau folosesti un.... colorant .Atentie la maini si oale._Dan_ scrie:_Dan_ scrie:stie cineva cum iese boiliesul negru la culoare ca cel facut de cei de la senzor cele numite vali bonto?sau nu numai dar ngre sa fie.ce se pune in compozitie?
- victoricarpteam
- membru activ
Re: Mix Boilies
ai perfecta dreptate in ceea ce spui, dar gandestete la anumite chesti cand incepi sa intri pe piata, furnizori nu te cunosc, nu ai forta financiara sa cumperi mult ca sa iti faca preturi bune, si altele de genul. ca sunt multe, acum e la inceput , dupa ce o sa prinda forte poate o sa scada preturile si o sa imbunatateasca marfa, daca vrea sa stea pe piata. parerea mea.mike_carp scrie:Ma bag si eu cu o parere. 40 lei este enorm pt 1kg de mix care nu a fost testat extrem si intr-o multitudine de situatii si balti. Sincer, nu va inteleg pe cei care va aruncati cu capul inainte si va dati cu parerea ca abea asteptati sa goliti balta de peste.
Cand aveti la dispozitie mixuri ca The Source, cu care eu cel putin am rupt unele balti in bucati, la un pret de 32 lei/kg, cand aveti S&O Solar sau SBS, care au prins pe apele romanesti pesti cum nu au reusit restul firmelor puse la un loc, stau si ma intreb daca nu cumva va puneti singuri bete-n roate.
Este parerea mea si vreau sa fie luata ca atare si nu ca un atac la cineva.
Si inca o problema, cum este posibil sa se vanda 1kg de boiliesuri cu 80 lei sau 100 si nu stiu cati lei ( parca 150 lei) asa cum se vand cele dintr-o gama asa zisa renumita, adica ce credeti ca pot contine acele bile pt a isi justifica pretul? Pai, se vinde Odissey XXX cu 200 lei/5kg si mixul ala contine 10% GLM, si sa-nteleg ca cele la 80 lei contin 20% GLM? Sa fim seriosi, dar e pacat ca sunt multi care inca mai pun "botul". Pacat.
no kill&catch&release
- valentin...
- Veteran
buna seara
sunt nou pe acest forum si as vrea sa stiu si eu un lucru referitor la boiles
unde gasesc si eu mixul gata facut pentru al pune pe masa de boiles
imi poate recomanda cineva vrun magazin?va multumesc
sunt nou pe acest forum si as vrea sa stiu si eu un lucru referitor la boiles
unde gasesc si eu mixul gata facut pentru al pune pe masa de boiles
imi poate recomanda cineva vrun magazin?va multumesc
salutare
m-ai aveti mix ? vreau si eu
m-ai aveti mix ? vreau si eu
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
- Victor Hodorog
- senior
Mixul complet Craptor va fi comercializat de Carping Club incepand din Aprilie.
Lansarea gamei Craptor Total va avea loc in cadrul Expoaventuri 31 Martie- 3 Aprilie in Piata Constitutiei.
Daca vrei pana la lansare poti lua legatura cu Florentin pe privat.
Din aprilie o sa il poti gasi si la Claudiu Cosma in Brasov, Rubens.
Lansarea gamei Craptor Total va avea loc in cadrul Expoaventuri 31 Martie- 3 Aprilie in Piata Constitutiei.
Daca vrei pana la lansare poti lua legatura cu Florentin pe privat.
Din aprilie o sa il poti gasi si la Claudiu Cosma in Brasov, Rubens.
multumesc
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**