tancabesti 1
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- scorpio1990
- utilizator
tancabesti 1
buna ziua va cer si eu parerile pentru un top 5 locuri bune pe tancabesti 1~!!multmesc!si sper sa ne vedem pe balta......tancabesti addicted!:X
- sece4u20
- senior
Re: tancabesti 1
dupa cate stiu eu insasi tancabestiul este un loc bun cu o densitate buna de peste. acum insa trebuie si tu sa il cauti daca vrei sa te numesti pescar. daca incepe toata lumea sa ceara detalii din acestea cum ar fi; unde este cel mai bun loc, ce momeala merge, la cati metri de mal sa nadesc atunci tu doar trebuie sa mai mergi sa ii agati carligul in gura si gata pescuitul.
- scorpio1990
- utilizator
ma refeream la locurile gem vaci 0 dinamo....la asta ma refeream care din ala a avut cele mai buen rezultate....dar vad ca sa inteles cu totu si cu totu altceva
Gorgan-ele, Ponton Vernescu, Pilhan , Vaci O , Ponton O, Planet ...Bradu, Avicola 1(au plaurul mare in fata)...nu conteaza ordinea...oricum peste e destul si umbla peste tot !scorpio1990 scrie:buna ziua va cer si eu parerile pentru un top 5 locuri bune pe tancabesti 1~!!multmesc!si sper sa ne vedem pe balta......tancabesti addicted!:X
- Victor Hodorog
- senior