Undeva la tara, doi tineri de putin timp casatoriti, doamna se babardea cu primarul.Intr-o zi sotia ce zice:
-Ma barbate malai numai avem, faina numai avem, a cam venit vremea sa mergem la moara sa macinam.
Cum ei detineau doua carute, femeia ce zice:
-Ma io zic tu sa te duci la moara de malai iar eu la cea de faina sau invers cum vrei tu.
El banuia ceva si zice:
-Da fa muiere maine dimineata plecam.
Vine dimineata, pleaca unu incolo unu incolo.Barbatu se face ca pleaca la moara, si se intoarce acasa.Cum erau si ei la inceput de drum, aveau casa in constructie si neterminata.Intra in singura camera care era cat de cat si se urca pe grinzi stand si asteptand banuind el ceva.Nu trece mult timp si apare sotia cu primarul.Stau ei ce stau, bautura mancare, vine vremea de f***t.Se dezbraca amandoi.Primarul ii baga ei mana printre f***i si zice:
-Sofico daca ar fi graul mare cat f***i tai de mari am da productie 5000 la hectar.
Il i-a si ea pe el de p**a si zice:
-Primare daca ar fi stiuletele de porumb cat p**a ta de mare am da 10000 la hectar.
Dar barbasu' de sus dupa grinzi zice:
-Daca ar da o ploaie cu piatra cat c**iele mele de mari ati mai da p**a mea la hectar
![Fir intins! ---<><](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/icon_fish.gif)