SHOC !!! INDICATIE LANSETE CRAP PT ... SOTIA
Moderatori: gor965, florentiniuga
SHOC !!! INDICATIE LANSETE CRAP PT ... SOTIA
Avand in vedere ca persoana de langa mine nu este aceea care atunci cand merg la pescuit , ma tot suna sa ma cheme acasa sau sa ma cicaleasca , ci vine intotdeauna la pescuit cu mine pescuind cot la cot, uneori dand lectii la multi pescari de pe balta , mai ales cand incepe sa-si nadeasca cu spodul si sa lanseze , cu lansete de crap si intr-un mod corect, m-am gandit sa achizitionez pt ea un set de trei lansete noi.
Doresc sa cumpar ceva in jur de 200 lei buc. nu mai mult, de 3,60 m, 3.5lbs, si sa fie usurele .
Ma gandeam la MTX 8 (12" , 3.5 LB, inel de 50 mm de plecare) sau CORMORAN CARP ELIMINATOR ES (12" 3.5 LB inel 40mm de plecare). MTX-L ma gandesc ca este prea greu pt ea , insa inelul de 50 parca face cu ochiul . CE PARERE AVETI ? Astept si alte indicatii , deoarece sunt controverstat . Rog pescarii ce au pescuit cu aceste lansete sa-mi ofere ceva pareri.
VA MULTUMESC ANTICIPAT !
P.S.Mulinetele pe care le voi imperechea cu viitoarele lansete sunt OKUMA PL 860
FIR "INCINS"
Doresc sa cumpar ceva in jur de 200 lei buc. nu mai mult, de 3,60 m, 3.5lbs, si sa fie usurele .
Ma gandeam la MTX 8 (12" , 3.5 LB, inel de 50 mm de plecare) sau CORMORAN CARP ELIMINATOR ES (12" 3.5 LB inel 40mm de plecare). MTX-L ma gandesc ca este prea greu pt ea , insa inelul de 50 parca face cu ochiul . CE PARERE AVETI ? Astept si alte indicatii , deoarece sunt controverstat . Rog pescarii ce au pescuit cu aceste lansete sa-mi ofere ceva pareri.
VA MULTUMESC ANTICIPAT !
P.S.Mulinetele pe care le voi imperechea cu viitoarele lansete sunt OKUMA PL 860
FIR "INCINS"
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
Re: SHOC !!! INDICATIE LANSETE CRAP PT ... SOTIA
Eu ti-as recomanda sa iei lansete ceva mai moi, cu actiune semiparabolica de 2,75 - 3 lb. Nu stiu daca sotia ta e destul de puternica sa incarce lansete rigide. Tinand cont de marimea tamburului mulinetelor pe care le ai, nu cred ca e neaparat nevoie de inel de plecare de 50. Bine ar fi daca ar putea sa faca si o proba sa vada cum se descurca in lansari.
Succes
PS: Fericitule !!!
Succes
PS: Fericitule !!!
Ultima oară modificat 12 Ian 2011, 13:35 de către mircea62, modificat 1 dată în total.
Uite ca mai exista si alte echipe mixte
Sotia mea pescuieste cu mine in competitii, ca membru cu drepturi depline al echipei. Am fost la multe concursuri impreuna de 48-72 de ore fara altcineva in echipa , iar comportarea ei a fost ca a oricarui pescar. Asadar iti impartasesc din experienta ei. Noi folosim in concurs lansete hakuyo MTX 9 13' inel de plecare de 50 cu mulinete PL 860. Nu are nicio problema sa lanseze sau sa fac drill cu aceste lansete. De aceea cred ca te-ai orientat bine. Singura recomandare pe care o am de facut in plus, sa lanseze cu manusa , nu cu degetar.
Sotia mea pescuieste cu mine in competitii, ca membru cu drepturi depline al echipei. Am fost la multe concursuri impreuna de 48-72 de ore fara altcineva in echipa , iar comportarea ei a fost ca a oricarui pescar. Asadar iti impartasesc din experienta ei. Noi folosim in concurs lansete hakuyo MTX 9 13' inel de plecare de 50 cu mulinete PL 860. Nu are nicio problema sa lanseze sau sa fac drill cu aceste lansete. De aceea cred ca te-ai orientat bine. Singura recomandare pe care o am de facut in plus, sa lanseze cu manusa , nu cu degetar.
- Alexandru Mihai
- Veteran
ITI RECOMAND SA II CUMPERI DUPA CUM URMEAZA :claufishi scrie:Avand in vedere ca persoana de langa mine nu este aceea care atunci cand merg la pescuit , ma tot suna sa ma cheme acasa sau sa ma cicaleasca , ci vine intotdeauna la pescuit cu mine pescuind cot la cot, uneori dand lectii la multi pescari de pe balta , mai ales cand incepe sa-si nadeasca cu spodul si sa lanseze , cu lansete de crap si intr-un mod corect, m-am gandit sa achizitionez pt ea un set de trei lansete noi.
VA MULTUMESC ANTICIPAT !
FIR "INCINS"
UN FRIGIDER NOU
UN ARAGAZ NOU
O PLACA DE INTINS PARUL
O MASINA DE SPALAT NOUA
SI ITI MAI RECOMAND SA ITI FACI PE CARD TAU LIMITA DE CHELTUIELI PE ZI SA IL DAI EI ... si dupa aia sa imi spui care sunt rezultatele...
Alexandru Mihai scrie:ITI RECOMAND SA II CUMPERI DUPA CUM URMEAZA :claufishi scrie:Avand in vedere ca persoana de langa mine nu este aceea care atunci cand merg la pescuit , ma tot suna sa ma cheme acasa sau sa ma cicaleasca , ci vine intotdeauna la pescuit cu mine pescuind cot la cot, uneori dand lectii la multi pescari de pe balta , mai ales cand incepe sa-si nadeasca cu spodul si sa lanseze , cu lansete de crap si intr-un mod corect, m-am gandit sa achizitionez pt ea un set de trei lansete noi.
VA MULTUMESC ANTICIPAT !
FIR "INCINS"
UN FRIGIDER NOU
UN ARAGAZ NOU
O PLACA DE INTINS PARUL
O MASINA DE SPALAT NOUA
SI ITI MAI RECOMAND SA ITI FACI PE CARD TAU LIMITA DE CHELTUIELI PE ZI SA IL DAI EI ... si dupa aia sa imi spui care sunt rezultatele...
recomand a nu se tine cont de aceasta postare. Autorul ei e misogin si invidios.
- dragan claudiu
- Veteran
Sfatul meu e sa te orintezi catre lansete mai usoare MTX e destul de greu,si tinind cont ca vrei sa le imperechezi cu okuma pl cred ca o lanseta cu inel de plecare de 40 ar fi mai potrivita tinind cont de marimea tamburului care nu e foarte mare.Va doresc fire zbuciumate...
VA MULTUMESC SI VA MAI ASTEPT CHIAR SI CU ALTE SUGESTII DE LANSETE .
Cam asa ma gandeam si eu ca ar trebui ceva mai usor si nu rigid . Aici cred ca se potrivesc mult mai bine cormoranurile respective (330 g scrie in caracteristicile lansetei la magazinele online) decat mtx 8 3.60m (400 g in caracteristicile de pe site , insa le-a cantarit un prieten care are exact acest model si au 420 g asa ca sunt prea grele )
va doresc o zi placuta
Cam asa ma gandeam si eu ca ar trebui ceva mai usor si nu rigid . Aici cred ca se potrivesc mult mai bine cormoranurile respective (330 g scrie in caracteristicile lansetei la magazinele online) decat mtx 8 3.60m (400 g in caracteristicile de pe site , insa le-a cantarit un prieten care are exact acest model si au 420 g asa ca sunt prea grele )
va doresc o zi placuta
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
Si sotia mea pescuieste. Pentru sotia ta iti recomand sa iei o lanseta din categoria medium-heavy feeder. Banuiesc ca si la ea ca si la a mea conteaza mai mult sa prinda decit sa stea 24 de ore si sa nu ia nimic sau sa vada doar o trasatura.
Accepta mai mult sa astepte marea captura ca un pescar de crap adevart. Sa prinda mult , indiferent de ce peste este si ce grutate are (cu mici selectii-crap,caras,oblete) ii place insa atunci cand mergem la pescuit strict Match. Cand mergem la crap este la crap - fiecare cu rod pod-l lui avertizorii lui , lansetele lui locul lui uneori nada este diferita (cu mentiunea ca de cateva ori nada ei a fost castigatoare in unanimitate).
Pescuitul la feeder nu prea ne incanta , pe ea chiar deloc. Oricum , MULTUMESC de raspuns, dar raman la lansete de crap.
P.S. Se pricepe si la monturi
fir "incins" si sanatate
Pescuitul la feeder nu prea ne incanta , pe ea chiar deloc. Oricum , MULTUMESC de raspuns, dar raman la lansete de crap.
fir "incins" si sanatate
- Marius Vintila
- senior
Eu nu sunt de acord.dragan claudiu scrie:Sfatul meu e sa te orintezi catre lansete mai usoare MTX e destul de greu,si tinind cont ca vrei sa le imperechezi cu okuma pl cred ca o lanseta cu inel de plecare de 40 ar fi mai potrivita tinind cont de marimea tamburului care nu e foarte mare.Va doresc fire zbuciumate...
Dupa parerea mea cel mai bine s-o duci la expo sau la magazine si s-o lasi sa-si aleaga ce vrea, binenteles tinand seama si de parerile tale. Daca poate sa arunce mai bine cu MTX12 sau 14, sa-si aleaga ce e mai bun pentru ea, poate fi un pescar mai bun decat multi dintre noi.
Este partenerul ideal. Poate intr-o zi va arunca mai departe decat tine. Oricum, esti un mare norocos.
Fir intins amandorura!
MARIUS VINTILA
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
[quote="claufishi"]Accepta mai mult sa astepte marea captura ca un pescar de crap adevart. Sa prinda mult , indiferent de ce peste este si ce grutate are (cu mici selectii-crap,caras,oblete) ii place insa atunci cand mergem la pescuit strict Match. Cand mergem la crap este la crap - fiecare cu rod pod-l lui avertizorii lui , lansetele lui locul lui uneori nada este diferita (cu mentiunea ca de cateva ori nada ei a fost castigatoare in unanimitate).
fir "incins" si sanatate [/quote
Vreau si eu nevasta modelul tau
fir "incins" si sanatate [/quote
Vreau si eu nevasta modelul tau
iti recomand CORMORAN PRO CARP AKX 3.90m 3.5lb. Sunt usoare, placute in drill si se pupa perfect cu Okuma Pl860. Eu folosesc combinatia asta si sunt super multumit de ea. Baftaclaufishi scrie:Avand in vedere ca persoana de langa mine nu este aceea care atunci cand merg la pescuit , ma tot suna sa ma cheme acasa sau sa ma cicaleasca , ci vine intotdeauna la pescuit cu mine pescuind cot la cot, uneori dand lectii la multi pescari de pe balta , mai ales cand incepe sa-si nadeasca cu spodul si sa lanseze , cu lansete de crap si intr-un mod corect, m-am gandit sa achizitionez pt ea un set de trei lansete noi.
VA MULTUMESC ANTICIPAT !
FIR "INCINS"
- marian_popescu
- Veteran
eu cred ca niste sert-uri ar fi cele mai potrivite. usurele, frumoase, actiune blanda si foarte bune in banii lor. nu stiu daca rebelion se gaseste la 3,60, dar astea imi plac cel mai mult din gama medie. daca nu, karax sau authority. eventual daca ai bani de prowess, merge si un blade sau un skander
mie mi-au mai placut, din categoria asta, si energoteam dark blade, de 3,60 cu 2,75 lbs. lanseta este foarte placuta, usoara, deloc moale si blank rezistent
mie mi-au mai placut, din categoria asta, si energoteam dark blade, de 3,60 cu 2,75 lbs. lanseta este foarte placuta, usoara, deloc moale si blank rezistent
Fishing is life. The rest...just details
- zfcristian
- senior
Fratilor ce aveti ?!?!?
Mtx de 3,6 m 3,5 lb este departe de a fi o lanseta grea, hai sa fim seriosi!
Mtx de 3,6 m 3,5 lb este departe de a fi o lanseta grea, hai sa fim seriosi!
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul Infopescar.tv
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi!!!
2) Esti pe forumul Infopescar.tv
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi!!!
- stan nicolae
- senior
asa e . eu am si sunt multumit de ele dar pentru o doamna... . parerea mea ar fi sa-i cumperi niste lansete moi, telescopice.