Am primit cadou aceasta undita si nu gasesc iformatii despre ea.(sau nu stiu cum)Telescop , 4 m. 70-75 cm stransa 6 segm. 8 inele ., e extrem de usoara. Poate cineva are informatii ,si poate sa-mi spuna si mie din ce gama face parte si cum o pot folosi
Multumesc
Undita Tubertini "Manga"
Moderatori: gor965, florentiniuga
- analoghaila
- utilizator
Re: Undita Tubertini "Manga"
Nu e o undita...e o bologneza !
Poti apela la baietii care se mai pricep la stilul asta ( vezi topicul de AICI ) sau poti cauta pe Google !
Poti apela la baietii care se mai pricep la stilul asta ( vezi topicul de AICI ) sau poti cauta pe Google !
- analoghaila
- utilizator
gor965 scrie:Nu e o undita...e o bologneza !
De cautat pe net,am cautat ,dar n-am gasit nimic.Ca e boloneza m-am prins , doar ca e cam rigida ,asa pare la pipait ,ca de utilizat ,n-am avut cand ,am primito recent.Stiu doar ca, cadoul(recent am aflat )a costat 320 ron ,Mult ,dupa mine . Oricum iti multumesc.
- petreiulian
- junior
Salut. Dupa cate stiu eu aceasta este o lanseta ce se preteaza pescuitului pe rau , unde te deplasezi (ex pastrav). Primele doua tronsoane au mansoanele de cauciuc si culiseaza mai greu pt a putea ajusta lungimea batului in functie de obstacolele pe care le intilnesti.
- analoghaila
- utilizator
petreiulian scrie:Salut. Dupa cate stiu eu aceasta este o lanseta ce se preteaza pescuitului pe rau , unde te deplasezi (ex pastrav). Primele doua tronsoane au mansoanele de cauciuc si culiseaza mai greu pt a putea ajusta lungimea batului in functie de obstacolele pe care le intilnesti.
Exact , (referitor celor 2 tronsoane).Ce priveste pastravul ,cred ca e putin rigida ,dar in rest e foarte placuta si usoara foc.
Cu respect