Casting amical
Moderatori: gor965, florentiniuga
- Alexandru Mihai
- Veteran
Re: Casting amical
Mai mult ca sigur Vlad & Florentin au citit si acest topic si vor veni daca au timp.
- mikey_h84fun
- utilizator
propun sa folosim un culuar de lansare de aproximativ 20m ...eu zic ca este mai mult decat suficient si in + ne va scutii de restul problemelor care leam avut la masurare, maxx stie despre ce vorbesc, o ruleta de 100m aduc eu, ne mai trebuiesc niste picheti si o banda de marcaj sau niste pungi colorate care sa se vada pe fundal alb (parerea mea) astept sugestii si propuneri :d
OveRTen my love
- Alexandru Mihai
- Veteran
Sfoara si punem pe ea pungi si alte minunatii, sa se vada, fiecare sa vina cu 3-4 picheti.
- Madalin Dirla
- Veteran
vioril scrie:merg si eu pe mana lui Maxx ,pe o bere fara alcool , mare grija ca Maxx de la un timp in coace vizeaza numai casele primarilor si stalpii de curent electric
Poti sa vizezi stalpi,case,blocuri,iahturi,etc.......important e sa prinzi podiumul !!
ai uitat ca maine ne vedem la fotbal ?
- Madalin Dirla
- Veteran
nu am uitat Vio,stiu ca trebuie sa vin .....nu de alta dar sa mai stam si noi la masavioril scrie:ai uitat ca maine ne vedem la fotbal ?
- Ion Mironov
- Partener
nu mai esti bolnav madaline?
- Alexandru Mihai
- Veteran
Vremea se anunta excelenta duminica.
- samanoske72
- junior
va salut baieti,george ma numesc si am fost printre cei de la castingul de saptamana trecuta.vremea e frumoasa duminica,faceti planuri de intalnire dar nu a-ti pus ceva in calcul:namolul de pe camp!sa ne adunam pe marginea campului si sa mai spunem una alta,dar atat.sa faci km. prin namolu' ala ,mai greu.imi cer scuze daca v-am stricat planurile,dar daca nu ninge sau sa fie un mare ger.........
sa inteleg ca arunci asa departe?samanoske72 scrie:.............dar atat.sa faci km. prin namolu' ala ,mai greu......
Daniel Spoiala
- Andrej Zvolenszki
- junior
deci pana la urma cum ramane?
ne mai strangem duminica?
propun o lista de prezenta
Clubul Sportiv Overten
fishing never dies!
fishing never dies!
Serban- prezent
Serban Ionescu
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
0722.439.937
ionescu.serban@yahoo.com
www.heruselectric.ro
- Alexandru Mihai
- Veteran
Avem cizme de cauciuc...samanoske72 scrie:va salut baieti,george ma numesc si am fost printre cei de la castingul de saptamana trecuta.vremea e frumoasa duminica,faceti planuri de intalnire dar nu a-ti pus ceva in calcul:namolul de pe camp!sa ne adunam pe marginea campului si sa mai spunem una alta,dar atat.sa faci km. prin namolu' ala ,mai greu.imi cer scuze daca v-am stricat planurile,dar daca nu ninge sau sa fie un mare ger.........
- Alexandru Mihai
- Veteran
Ramane cum am stabilit, ne vedem duminica, nu este necesara o lista.Andrej Zvolenszki scrie:deci pana la urma cum ramane?
- mikey_h84fun
- utilizator