lanseta ET CARP EXPERT BOILIE 3,6 M
Moderatori: gor965, florentiniuga
lanseta ET CARP EXPERT BOILIE 3,6 M
Are cineva idee daca sunt bune aceste lansete ET CARP EXPERT BOILIE produse de ENERGOTEAM (ENERGOFISH) ? Este o lanseta din 2 buc , blanck carbon IMX8 + kevlar , inele sic , actiune 3 lbs http://www.energofish.ro/product.php/La ... ilie/2918/
Re: lanseta ET CARP EXPERT BOILIE 3,6 M
Tot ce pot sa iti spun este ca am fost foarte multumit de ele si inca mai sunt cu toate ca mi-am mai luat si alte lansete mai puternice pt aruncari la mare distanta.Daca vrei sa arunci in jurul a 90--110 metrii si sa ai parte si de un drill frumos zic eu ca sunt ideale dar mai specific ca ai nevoie ca sa atingi aceste distante si de mulinete cu tambur mare(gen okuma powerline,synex,axeon sau altele mai scumpe de la shimano sau daiwa )dar asta este alta poveste care nu merita raportata la banii pe care ii dai pe bete in jur de 130 ron.Eu zic ca sunt fara de concurenta la acest pret si la ce calitate au.Merita sa le cumperi si n-o sa fii dezamagit.
Ma gandeam sa le combin cu tipul asta de muluinete http://www.energofish.ro/product.php/Mu ... Cast/5594/ . Crezi ca e o idee buna ? S-ar potrivii ?
- mikey_h84fun
- utilizator
de ce nu incerci ET long cast 6000 sau 8000, eu leam folosit in primavara anului trecut, se comporta excelent in lanseuri, aseaza firul pe tambur fara cusur dar MARE grija in driluri cu pestii mai zvapaiati caci sunt foarte sensibile
OveRTen my love
- mikey_h84fun
- utilizator
apropo eu aveam inainte tot de la energoteam prezident dx-kevlar si se pupau perfect cu et long cast 6000
OveRTen my love
Sincer sa fiu nu imi plac deloc mulinetele de la Energofish chiar nici una dintre ele,mi se par prea de jucarie parca iar cea care se numeste ET LONG CAST face niste peruci cand arunci de te iau toti dracii la cat fir strici cu ele,eu am vazut acest lucru la un prieten care le-a avut si dupa 2 partide de pescuit le-a si dat.In rest despre bete am o parere buna,mai ales despre ET CARP EXPERT BOILE Bafta in alegerea pe care o s-o faci si anunta-ne si pe noi la ce te-ai hotarat pana la urma.
Am optat pentru acest tip de mulineta pentru ca am avut ocazia sa am o partida de pescuit cu asa ceva si sa comportat excelent in lanseuri (100-130 m )(BETELE ERAU HAKUYO) fara peruci si in dril cu exemplare de peste 10 kg . Sunt constient ca sunt cam grele si cam mari pentru belele ET CARP EXPERT , ori cum mai am timp de gandire . Multumesc pentru informatii si sugestii.
Pentru mulinete mai am varianta http://www.totalfishing.ro/mulinete-cra ... _1099.html
- mikey_h84fun
- utilizator
pt mulinete at iti recomand cu cea mai mare incredere ce am eu sunt la acelas pret si sunt mult mai bune calitativ vorbind ..
OveRTen my love
Zici tu ca sunt bune ? Si ca sar potrivi pe betele et carp expert ? " betele le-am luat si sunt super , acum caut mulinete " mersi pentru sugestie
- stefan_kwr
- Veteran
Parerea mea este sa-ti cauti niste mulinete de la okuma la banii astia, si nu vei avea nici o problema cu ele.La preturi pana in 200 ron nu cred ca au rival.
Variante sunt destule . Mai astept cateva sugestii si apoi la ce ma decid le cumpar si gata . As opta pentru http://www.totalfishing.ro/mulineta-oku ... -5236.html dar nu stiu pe nimeni sa fii avut . Am pus mana la magazin pe asa ceva si par ok si se echilibreaza bine batul ET CARP EXPERT. Multumesc la totii pt informatii si sugestii .
- stefan_kwr
- Veteran
Ai face o alegere buna, eu nu o am pe-astea, dar am surorile ei okuma lb665 de care sunt super multumit.daniche scrie:Variante sunt destule . Mai astept cateva sugestii si apoi la ce ma decid le cumpar si gata . As opta pentru http://www.totalfishing.ro/mulineta-oku ... -5236.html dar nu stiu pe nimeni sa fii avut . Am pus mana la magazin pe asa ceva si par ok si se echilibreaza bine batul ET CARP EXPERT. Multumesc la totii pt informatii si sugestii .
Chiar astazi am fost de curiozitate sa vad cat pot arunca maxim cu aceste bete,respectiv ET CARP EXPERT BOILE si cu mulinete diferite am facut incercarile.
Prima incercare a fost cu Okuma pl 860 si am reusit 117 m masurati pe uscat(de fapt au fost mai multe incercari cu acest ansamblu dar asta a fost cea mai buna aruncare).
A doua incercare a fost cu mulineta de la Trabucco MAXISS 8000 cu care am reusit 126 m din mai multe incercari asta a fost cea mai buna,cred ca si din cauza ca asezarea firului este mai buna la Trabucco decat la Okuma pl860
A treia incercare a fost cu mulineta de la Okuma Axeon 65 cu care am reusit 131 m tot din mai multe incercari aceasta fiind cea mai reusita si cred ca si de data asta a fost vorba de asezarea firului dar si de marimea tamburului.
A patra incercare a fost cu o mulineta Shimano Navi 8000 xta cu care am reusit sa arunc 138 m la fel din mai multe incercari.
Mentionez ca am folosit acelasi tip de lanseta si fir in toate aruncarile respectiv ET CARP EXPERT BOILE + FIR CARP EXPERT FLUO DE 0,25, doar mulinetele au fost diferite si mai mentionez ca am fost impreuna cu mai multi prieteni care au si ei aceasta pasiune pentru a elucida unele aspecte in ceea ce priveste CASTINGUL si cu bete mai ieftine dar care totusi sunt bune,un minus al betelor CARP EXPERT BOILE este acela ca are primul inel prea aproape de mandrina si prea mic pentru a fii folosit cu mulinete de clasa mare.
Am mai folosit bete de la Shimano,Cormoran,Carp Expert Elite Cast,Fox Worrior si am avut chiar si redutabilul Mtx (12,14 si Pro Royale) care au si castigat lupta in aruncari si mi s-a parut cel mai bun ansamblu pentru mulinete de talie mare.
Cea mai buna aruncare personala am reusit-o cu un MTX 14 si cu Shimano Navi 8000 xta si a fost de 153 m si sper sa si depasesc aceasta distanta cat mai curand posibil
Sper ca nu v-am plictisit cu relatarea mea si va multumesc celor care ati citit pana la capat.
Prima incercare a fost cu Okuma pl 860 si am reusit 117 m masurati pe uscat(de fapt au fost mai multe incercari cu acest ansamblu dar asta a fost cea mai buna aruncare).
A doua incercare a fost cu mulineta de la Trabucco MAXISS 8000 cu care am reusit 126 m din mai multe incercari asta a fost cea mai buna,cred ca si din cauza ca asezarea firului este mai buna la Trabucco decat la Okuma pl860
A treia incercare a fost cu mulineta de la Okuma Axeon 65 cu care am reusit 131 m tot din mai multe incercari aceasta fiind cea mai reusita si cred ca si de data asta a fost vorba de asezarea firului dar si de marimea tamburului.
A patra incercare a fost cu o mulineta Shimano Navi 8000 xta cu care am reusit sa arunc 138 m la fel din mai multe incercari.
Mentionez ca am folosit acelasi tip de lanseta si fir in toate aruncarile respectiv ET CARP EXPERT BOILE + FIR CARP EXPERT FLUO DE 0,25, doar mulinetele au fost diferite si mai mentionez ca am fost impreuna cu mai multi prieteni care au si ei aceasta pasiune pentru a elucida unele aspecte in ceea ce priveste CASTINGUL si cu bete mai ieftine dar care totusi sunt bune,un minus al betelor CARP EXPERT BOILE este acela ca are primul inel prea aproape de mandrina si prea mic pentru a fii folosit cu mulinete de clasa mare.
Am mai folosit bete de la Shimano,Cormoran,Carp Expert Elite Cast,Fox Worrior si am avut chiar si redutabilul Mtx (12,14 si Pro Royale) care au si castigat lupta in aruncari si mi s-a parut cel mai bun ansamblu pentru mulinete de talie mare.
Cea mai buna aruncare personala am reusit-o cu un MTX 14 si cu Shimano Navi 8000 xta si a fost de 153 m si sper sa si depasesc aceasta distanta cat mai curand posibil
Sper ca nu v-am plictisit cu relatarea mea si va multumesc celor care ati citit pana la capat.
- stefan_kwr
- Veteran
Nu ne-ai plictisit deloc, din potriva citeam cu mare atentie sa vad ce urmeaza pana la sfarsit. Deci pe toate mulinetele ati avut doar cele 2 fire de 0,25mm??? Ce greutate avea plumbul pe care l-ati folosit?