Vand mulinete OLB 670
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- valentin...
- Veteran
Re: Vand mulinete OLB 670
4oo ron si maine le iau
Multumesc si tie pentru oferta. E deja a treia la banii astia. Raman in schimb mulinetele la 500 cu bon de casa si garantie. Repet ca doar intr-o noapte a fost folosita decat una singura pentru cateva lansari si recuperari.valentin... scrie:4oo ron si maine le iau
....restul e folclor ca istorie n-are cum.
- valentin...
- Veteran
450 pretu meu
mai ai garantie?
mai ai garantie?
Tocmai ce am postat mai devreme si despre garantie. De unde esti?valentin... scrie:450 pretu meu
mai ai garantie?
- valentin...
- Veteran
bucuresti
tu?
tu?
Tot din Bucuresti. Pai sa facem cumva atunci sa ne vedem.valentin... scrie:bucuresti
tu?
- valentin...
- Veteran
eu maine noapte ajung in buc,ca acum sunt la serv
ramane sa vb si sa ne vedem joi
daca vrei pot sa iti ofer la schimb un set de 4 lansete hakuyo advance 3,90 din 2segmente +o husa cu 4 campartimente
daca nu ramane 450 ron
mersi
daca vrei pot sa iti ofer la schimb un set de 4 lansete hakuyo advance 3,90 din 2segmente +o husa cu 4 campartimente
daca nu ramane 450 ron
mersi
Frate mai am la vanzare inca 13 bete si 4 huse. Daca nu-ti convine pretul o las asa in continuare.valentin... scrie:eu maine noapte ajung in buc,ca acum sunt la serv
daca nu ramane 450 ron
mersi
- valentin...
- Veteran
ce bete ai?
ramane 450 joi le iau
ramane 450 joi le iau
Ok. Mai am 5 bete de crap de Dunare, 4 de somn si 4 de soft. Cred ca mai pot da inca doo de spinning insa mai ma gandesc la ele ca incepe sezonul imediat dupa gheata..valentin... scrie:ce bete ai?
ramane 450 joi le iau
Multumesc Claudiu, dar nu le dau la schimb cu nimic. Sunt de vanzare si au si pret acum.claudiu_verde scrie:da-mi si mie un rasp la oferta care ti-am facut-o ca vreau sa le iau sigur
Multumesc Admin pentru gazduire si tuturor pentru interes. Mulinetele s-au dat, iar topicul se poate inchide.