VAND SCAUN FOX STALKER
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
VAND SCAUN FOX STALKER
Vand scaun FOX STALKER ,stare impecabila,folosit la doua partide de pescuit.Pret 350 ron.
- Fişiere ataşate
-
- Fotografie0058.jpg (14.66 KiB) Vizualizat de 2575 ori
-
- Fotografie0057.jpg (16.17 KiB) Vizualizat de 2575 ori
-
- Fotografie0056.jpg (16.03 KiB) Vizualizat de 2575 ori
Re: VAND SCAUN FOX STALKER
valabil
Actualiare Pret 300ronureche 72 scrie:Vand scaun FOX STALKER ,stare impecabila,folosit la doua partide de pescuit.Pret 350 ron.
- obsession crap
- utilizator
ai MPureche 72 scrie:Actualiare Pret 300ronureche 72 scrie:Vand scaun FOX STALKER ,stare impecabila,folosit la doua partide de pescuit.Pret 350 ron.
Valabilureche 72 scrie:Actualiare Pret 300ronureche 72 scrie:Vand scaun FOX STALKER ,stare impecabila,folosit la doua partide de pescuit.Pret 350 ron.
sal m-ar interesa pe mine dar la schimb cu o camera digitala sony si mai dai diferenta sau altceva pt pescuitul crapului
vezi topicul meu cu camera astept raspuns
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
Suporti transportulbobo_pescar scrie:sal m-ar interesa pe mine dar la schimb cu o camera digitala sony si mai dai diferenta sau altceva pt pescuitul crapului
eu te-am intrebat frumos iar tu daca vrei bine daca nu nu
nu trebuie sa ma iei la misto
nu trebuie sa ma iei la misto
Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
**CC CORBU**