PT.TANCABESTI CE BILE MERG?
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
PT.TANCABESTI CE BILE MERG?
Sal la sfarsitu luni aprilie vreau sa merg si eu pe tancabesti balta de concurs (cea din spate) ma intereseaza ce bile merg acolo si cam cate Kg trebuie sa car dupa mine ? bile ar fi: Meteor,THE SURCE, S&O (de la DYNAMITE) ,1016, PREMIUM MEET
Re: PT.TANCABESTI CE BILE MERG?
Nu se baga nimeni?
pe tancabesti daca iti iei niste bile de calitate nu se poate sa nu iei peste... acum depinde cum nadesti ..locul in care te asezi ..etc... cantitatea de bile ti-o iei dupa felul in care vrei sa nadesti si timpul pe care vrei sa il aloci sedintei de pescuit ... bazeazate si tu pe doua tipuri de bile pe care sa le ai la tine ptr paturi de nada si sa nu iti lipseasca pop-up-urile mari ... nu stiu ce bile sa iti recomand ptr ca nu am pescuit acolo dar am venit cu niste idei ptr ca vad ca nici unul din acei pescari care au pescuit acolo nu vor sa isi divulge "secretele" foarte bine pazite
- florentiniuga
- Master Admin
La sfarsitul lui aprilie, daca temperaturile evolueaza normal si nu vin calduri excesive, ar trebui sa incerci sa nadesti cu zgarcenie, cateva bile pe fiecare lanseta, cu aroma de fructa si s&o, cateva pelete si/sau spartura de boilies in saculet si boilies mic de 10-14 la carlig, dipuit, in montura simpla cu putina pasta sau (mai bine) snowman.
Balta nu are inertie termica mare si pleaca relativ repede dar crapii nu au niciun motiv sa se grabeasca sa iasa de sub plauri, in special ca nu au mai prea ramas multi crapi sub 5kg. Activitatea mai buna incepe in mai si in special dupa prohibitie.
Balta nu are inertie termica mare si pleaca relativ repede dar crapii nu au niciun motiv sa se grabeasca sa iasa de sub plauri, in special ca nu au mai prea ramas multi crapi sub 5kg. Activitatea mai buna incepe in mai si in special dupa prohibitie.