sorin1362 scrie: ... Surprise !!!
Sa stii Marius, ca pentru unii este imposibil sa deseneze chiar si o data in viata, iar cat despre "Surprise !!!" ... chiar nu ma asteptam din partea unuia care se pretinde a fi ... , ma opresc aici. Am citit ce-ai scris prin alte parti si te intreb : DE CE ?
Nu credeam că voi face publice anumite aspecte din viața mea, după numai un an de când sunt pe acest forum ... dar pentru că Sorin bănuiesc că a vrut să spună: "... chiar nu ma așteptam din partea unuia care se pretinde a fi ... ",
cred începător în arta desenului (zic şi eu) ... eu unul nu am afirmat, cred, (voi căuta pe net) că aș avea sau nu talent ... e o perioadă din tinerețea mea, pe care pentru moment am abandonat-o. Cei ce mi-au vizitat casa au putut constata că arată cumva ca o mini expoziție de pictură.
Voi posta ca şi
surpriză doar două imagini, e drept nu sunt concludente pentru că nici nu-mi doresc a fi ... am făcut la repezeală cu telefonul o imagine cu ce lucram eu prin anii '70, pe lemn de tei preparat prealabil tehnica fiind în ulei şi o alta după mai mulți ani în care am lucrat alături de mentorul meu (mama), ulei pe pânză, pe care cu greu am finalizat-o după '90 ... familia noastră are o tradiție de peste 100 de ani în desen, pictură, grafică, restaurări monumentale ...