Don Georgica cand m-am inscris eu erau deja 10 echipe.............m-am inscris eu si inca una + 3 ale voastre si s-au ocupat locurile.................nu va este de ajuns ca aveti 3 echipe .......................in loc sa imi aduci multumiri tu imi aduci reprosuri ........Fir in drill tuturor participantilor!!!george-alexandru scrie:Iuliane si eu as fi vrut sa avem mai multe echipe,normal eu trebuia sa fac echipa cu Iulian,nu e vina lui pt ca nu a reusit sa inscrie echipele care au dat banii lui,practic si el a ramas pe afara.concursul este organizat de un membru APS care a popularizat concursul pe forumul lor si lista acolo a fost facuta.sa gresit pt ca Madalin mai bine facea trimitere pt inscriere pe acel forum si in acest fel ati fi fost informati in timp real cu lista celor inscrisi care au avut intaietate in achitarea avansului.eu ca sa pot participa am apelat la Cristi care era inscris .
CONCURS PERIS 17 - 19 OCTOMBRIE
Moderator: florentiniuga
- Madalin Dirla
- Veteran
Re: CONCURS PERIS 17 - 19 OCTOMBRIE
- iulian petre
- Veteran
DA VAD ca la mine nu se gandeste nimeni.... ...IULIAN ionescu EU cand am vorbit la telefon nici o echipa nu achitase nimic :shock: ..locuri berechet..dar am mai asteptat 3 zile si asta a fost o greseala.....din care 2 dupa tine ...
ps. vad ca daca sunt plecat nu se mai gandeste nimeni si la mine ......buni prieteni ....de baza....o sa va raspund pe viitor la fel ....
ps. vad ca daca sunt plecat nu se mai gandeste nimeni si la mine ......buni prieteni ....de baza....o sa va raspund pe viitor la fel ....
lasa madaline ca ramane peste si pentru tine nu fi suparat pe georgica nu o sa termini pe 0 stai linistit iti imprumut niste bile castigatoare
CS GREEN LAKE
ochii care nu se vad se uita
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- ionescu iulian
- senior
Iuliane ultima oara cand am vb la telefon ti-am urat concediu placuta . Asta e daca nu mai sunt locuri asa a vrut Dumnezeu nu sunt suparat , sa nu intelegi gresit asta e totusi clubul are 3-4 echipe la acest concurs si sper sa castige ei primele 3-4 locuri cat se premiaza .Hai sa auzim doar de bine si Fire-Intinse la totiiii .
„Lumina Faptelor Bune”
- iulian petre
- Veteran
==========================validanik scrie:daca nu aveam runner sa sti ca il luam pe iulian dar deja postul este ocupat :oops:
cred ca glumesti.... :oops:
- george-alexandru
- Veteran
nici nu mai stii de care Iulian se vorbeste
- Trofim Cristian
- senior
Hai poate o fac pe vera "bolnavioara" subtil asa si atunci vedeti voi super echipa CarpZone
C.S Green Lake
de ce Cristi vrei sa participe doar 3 echipe la concurs?
CS GREEN LAKE
apropo am inteles de la d-nul Albastroiu ca nu este de acord cu porumbul doar bilele sant acceptate
CS GREEN LAKE
- Madalin Dirla
- Veteran
Asta nu inseamna ca esti deja castigator Vali(daca s-a scos porumbul)..................apropo de bile,te las pe tine sa iei bile de la George ..........ca sa prinzi peste nu se rezuma totul la bile .....fir intins!validanik scrie:apropo am inteles de la d-nul Albastroiu ca nu este de acord cu porumbul doar bilele sant acceptate
vezi ca are FLORENTIN bile cu aroma de porumb
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- florentiniuga
- Master Admin
Faci misto de mine? :mrgreen: Pe vremea asta?!nando scrie:vezi ca are FLORENTIN bile cu aroma de porumb