.........................................................................craparulsef scrie:De acord! - îmi convine şi în septembrie, dar cu atât mai mult în octombrie ... în unanimitate vom decide. Dacă îmi este permis ca şi primă regulă de bază, deciziile se vor lua numai în unanimitate ... negocierile după părerea mea fiind soluția.Paun Ion scrie:...Da , sa fie incepind cu septembrie (dar poate fi si in octombrie),in primul rind, scapam de caldura aia mare.
Vom vedea,mai e mult pina atunci
Trebuie sa existe multa flexibilitate,haideti sa incercam sa mobilizam 2 grupuri separate cu scopul ca cele 2 grupuri sa se uneasca undeva pe traseu pentru a continua impreuna aventura,este doar o propunere pentru ca dvs.veniti de la varsarea dunari , iar noi venim din nord,Noi avem potentiali colegi care au barci parcate la Calarasi,este doar o propunere,nici nu vreau sa ma mai gindesc acum ,e prea devreme pentru detali si chiar si pentru ce am scris mai sus e prea devreme,important e ca la un momentdat potentiali participanti vor incerca sa gaseasca o zi comuna pentru a incepe coborirea si poate cu ajutorul lui dumnezeu vom reusi sa fim citi mai multi.Cu cit grupul e mai mare ,cu atit e mai greu de stabilit data plecari,vom vedea prin vara.
Sanatate
Doamne ajuta si sarbatori fericite