Dupa cum bine stiti cei care a-ti mers pe aceasta balta regulamentul este : 50 ron / 24 h retinere 5 kg peste (desi ti se va spune probabil ca daca retii mai mult de 3 kg a doua oara "nu mai calci pe balta". Nu vi se pare mai corect sa fie regulament cu 3 kg sau CEL MAI BINE C&R ???) , la 4 kg crap eliberat (aici pot fi doua bucati de 2 kg sau alte combinatii) primesti o zi gratis de pescuit C&R) , la un peste de minim 5 kg eliberat o zi gratis in aceleasi conditii cu mentiunea ca la fiecare 1 kg in plus fata de cele 5 kg ale respectivului peste inca o zi asa incat la un crap de 8 kg capeti 4 zile gratis. Acest regulament de ordine interioara fiind valabil pentru TOTI OAMENII (oare sa nu fi fost eu OM , poate apartin altui regn?
![thinking :-?](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/39.gif)
![confused :-/](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/7.gif)
MARTIE 2010: prima iesire pt 24 h pe acel an la balta lui bela: 20 kg crap in 5-6 bucati tot eliberat inapoi alaturi de familia lor , acasa nici un solz desi acest drept il aveam......... zile libere in schimb........
la o sapt diferenta alta iesire , iar capturi multe si frumoase totul pleaca inapoi .............zile libere
......................................................................................................................
......................................................................................................................
5-6 aprilie : 118 kg eu cu 2 prieteni , crapi intre 1,7-6 kg in 24 ore , eu prinzand aproape 60 kg-nici
eu nici prietenii mei nu am retinut nimic
10 aprilie : 24 h -22 kg crapi intre 2-4 kg plus un mustacios cu solzi de 12 kg..........la fel eliberare
totala
alte zile frumoase si capturi asijderea........................................................................
....................................................................................................................
ULTIMA NOAPTE DE PESCUIT (pe aceasta balta) , INTAIA NOAPTE DE RAZBOI (Protagonisti: EU si BELA,
personaje secundare : 3 prieteni de ai mei iar in echipa adversa cativa cunoscuti de-ai lui Bela) => cu
48 de ore inainte de a merge pe balta sun la bela pt rezervare: alo , salut Bela vin peste 2 zile cu inca 3
prieteni , este liber pontonul mare (cel cu 3-4 locuri din capatul baltii , de la stuf), daca da te rog sa
ni-l rezervi . Bela: "ba , vi-l rezerv doar daca platiti ca mai vine lume si bla bla(eu si unul din cei trei
prieteni fiind pe zile "moca" iar doi nu)" . EU: "in regula platim si noi". Logodnica mea care de altfel
este si ea o mare crapista, imi zice : "daca tot platesti bilet intreg luam si noi 2 crapi asa la 1,5 kg
(intra si ciortani) , ca sa nu faca nici bela criza ca luam 5 kg , ca de, noi suntem oameni simtiti cu
OMENIE".
Ajungem pe balta : ne instalam (dupa ce am achitat taxa la intrare : aici am hotarat ca eu impreuna
cu prietenul care avea si el zile libere sa mai ramanem inca 24 h pe zi libera , amustacit bela putin si
apoi a zis ok). Dupa ceva vreme vine bela pe la noi si eu cu bun simt ii zic: "Bela sa sti ca vreau si eu
sa iau doi ciortani asa sa fie la vreo 3 kg impreuna , deoarece logodnica mea are o obligatie " ..........
dupa cum se observa imi cer voie la un lucru care de fapt se constituie a fi dreptul meu scris in
vestitul regulament nerespectat . BELA: " Ce ?! Tu nu ai voie sa iei peste acasa ! Prietenii tai da au
voie , tu nu !!! Pe tine te-am lasat(parca ar fi fost obligat) pe locu asta ca stiam ca tu prinzi si IMI
FACI RECLAMA (cateva din pozele mele aflandu-se in interiorul cabanei unde se achita taxa) !!!
Fara pic de bun simt mi-a zis acest lucru ca si unui sclav. EU: "Pai , bela dar este dreptul meu am platit
, de ce iti bati joc de mine , ca am fost FAIR PLAY intotdeauna nu ca alti care te fura si care braconeaza
cu vestitul "arici" pe care de multe ori i-ai prinsi si multi altii care-s misei , si de fata cu tine sunt buni
si esti bun si pe la spate pleaca cu portbagajul plin " BELA: " Ba , pe mine nu ma intereseaza , la mine
banu conteza si atat ,nu exista omenie. Aici cum cant eu asa voi trebuie sa dansati". EU: "Bela , in aceste conditii eu plec ." BELA: "nu ma intereseaza , eu oricum banii nu ti-i mai dau inapoi ca am taiat bilet"...........pana la urma zice bela ca hai ca iti dau voie (pe bilet achitat!!!!!) 2 ciortani dar de azi inainte nu mai vii aici decat daca vreau eu si te asez unde zic si daca balta e goala...............certuri si iar certuri, in final hotarasc sa raman ........trec vreo 2 ore dupa nadire si dupa aruncarea lansetelor , prietena mea prinde vreo trei crapi (2 la vreun kg jumate soi unu la 2,5 kg), il chem pe bela , ii cantareste si imediat ii arunca in apa . EU : "Pai , Bela nu ai zis ca pot lua 2 ciortani ? " BELA: "Nu , nu , nu AZI ESTE ZIUA LIBERA si maine este ziua platita, si azi nu ai voie sa iei peste!!!" EU:"scot biletul din buzunar: uite biletul bela, data este de azi ?!" BELA:"Ba, tu nu auzi ca pe mine nu ma intereseaza , eu cant si voi dansati !!!" Pana la urma am cedat si am zis :"Bela este seara si pana adun sculele se innopteaza si nu plec acum insa maine dimineata plec si nu mai am nevoie de nici un peste (in conditiile in care pana atunci nici macar un solz nu luasem si intotdeauna l-am omenit pe d-l Bela)"
Acum cred ca avea ceva cu mine sau cine stie,
![confused :-/](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/7.gif)
Va doresc FIR "INCINS" si sa fiti feriti de asemenea situatii penibile
![Romania **==](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/55.gif)