Salutare la toti pescarii
- Allen Besnovich
- Veteran
Salutare la toti pescarii
Credeam ca m-am semnat aici dar se pare ca nu... cel putin asa cred.
Numele meu este Alin, prietenii imi spun Alinuu, am 24 de ani, sunt din orasul Craiova si sunt putin suparat pentru ca la noi in judet nu prea avem locatii de pescuit. Pescuiesc de cand eram mic, am inceput la bunici in spatele gradinii unde aveam un parau cu tot felul de peste carasi,obleti,morun alb cred(un peste mic de culoarea nisipului care sta mereu pe fund cu nisip).
De cativa ani am inceput sa pescuiesc la crap, si cateodata am si reusit
Imi castig existenta lucrand ca DJ (disk jokey) http://djalinuu.zvz.ro/q21m35.JPG
Iubesc pescuitul si imi place sa discut cu oamenii despre asta, din cauza asta petrec 1-2 ore pe zi pe acest forum incercand sa aflu lucruri noi de la ceilalti pescari.
Cel mai mult urasc oamenii care asculta muzica si fac galagie pe balta, si care se preocupa cu orice altceva numai cu pescuitul nu. Deja am scris prea mult!
Fir intins si apa adanca!
Numele meu este Alin, prietenii imi spun Alinuu, am 24 de ani, sunt din orasul Craiova si sunt putin suparat pentru ca la noi in judet nu prea avem locatii de pescuit. Pescuiesc de cand eram mic, am inceput la bunici in spatele gradinii unde aveam un parau cu tot felul de peste carasi,obleti,morun alb cred(un peste mic de culoarea nisipului care sta mereu pe fund cu nisip).
De cativa ani am inceput sa pescuiesc la crap, si cateodata am si reusit
Imi castig existenta lucrand ca DJ (disk jokey) http://djalinuu.zvz.ro/q21m35.JPG
Iubesc pescuitul si imi place sa discut cu oamenii despre asta, din cauza asta petrec 1-2 ore pe zi pe acest forum incercand sa aflu lucruri noi de la ceilalti pescari.
Cel mai mult urasc oamenii care asculta muzica si fac galagie pe balta, si care se preocupa cu orice altceva numai cu pescuitul nu. Deja am scris prea mult!
Fir intins si apa adanca!
C.S. OLTENIA FISHING
- raressorin
- utilizator
Re: Salutare la toti pescarii
salut alinuu.fir intins si mult succes cu muzica.
salutare pescari care dintre voi pescuieste pe prut : Am si eu cateva iesiri la prut dar vreau sa aud si parerile altora
Am pescuit pe prut in zona jud. Botosani
- stefan_kwr
- Veteran
Salutare Blondu80,
No, bine mai si ai prins ceva mai, acolo pa prut mai???
No, fir intins in continuare atuncea mai...
No, bine mai si ai prins ceva mai, acolo pa prut mai???
No, fir intins in continuare atuncea mai...
- stefan_kwr
- Veteran
Multumesc mult, mai...BerNard scrie: no, da glumet esti mai
Salutare pai pina la urma a pescuit cineva pe prut prin zona galatiului ? va rog frumos raspundeti
- Allen Besnovich
- Veteran
pai imi zice si mie pina la urama daca a dat cineva pe prut la crap?va rog mult
- Allen Besnovich
- Veteran
La mine te referi ? Nu cred ca sunt clona nimanui )))
C.S. OLTENIA FISHING
Tu citesti printre randuri? Daca n-am dat quote inseamna ca ma refer la mesajul anterior.
I Fish. Therefore I am.
daca vorbeai cu mine...crezi ca's chior...?de cat timp esti tu aici si de cat timp e vlad6 ?alinuu scrie:Desi a trecut ceva vreme, multumesc
Catch and Release
TEEN CARP TEAM
TEEN CARP TEAM