cumpar mulnete stricate banax
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
- Veteran
cumpar mulnete stricate banax
cumpar banax helicon5600 stricate 1 sau 2 buc doresc sa le folosec piesele pentru a repara 2 mulinete personale ,rog seriozitate
Re: cumpar mulnete stricate banax
Nu te supara, dar de unde stii ca la mulinetele defecte pe care le doresti nu sunt stricate aceleasi piese ca la mulinetele tale? De obicei asa se intampla, la cate mulinete am reparat si cred ca sunt cateva zeci daca nu peste suta, aproape la toate acelasi model, in proportie de 99% era aceeasi piesa defecta! De ex. la Helicoane se duce destul de repede pinionul care culiseaza pe axul worm, adica sistemul wormshaft, sau arcul care tine decuplat baitrunner-ul se slabeste si ai surprize in timpul drilului ca iti scapa cativa metri de fir, ca si cum ai activa baitrunner-ul.
-
- Veteran
nu cred ca are problema asta si ma supara ca tin la lucruri si nu am avut probleme niciodata .
- Pilbak Levente
- senior
Daca ai fi din Cluj te rezolvam cu ele la servisul EnergoFish,unde au piese pentru ele si le repara pt bani marunti
Daca tot zici ca au piese la Cluj m-ar interesa si pe mine un ax melcat de Banax 5600 si cit mar costa cu totul ..SALUTARIPilbak Levente scrie:Daca ai fi din Cluj te rezolvam cu ele la servisul EnergoFish,unde au piese pentru ele si le repara pt bani marunti
- Pilbak Levente
- senior
Au piese dar la service.Eu le las la magazinul distribuitor Energo si in 2 zile e gata reparata.
-
- Veteran
inca cumpar mulinetele facute in korea specific de data asta