Se poate, dar eu nu eram acolo si nu te-am vazut aruncand !Alexandru Mihai scrie:..........
La ultimul concurs pe Moara Vlasie am pescuit cu Dan M la 135 m constant.
![big grin :D](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/4.gif)
Moderator: gor965
Se poate, dar eu nu eram acolo si nu te-am vazut aruncand !Alexandru Mihai scrie:..........
hmmm....gor965 scrie:Se poate, dar eu nu eram acolo si nu te-am vazut aruncand !Alexandru Mihai scrie:..........
Daca ai evoluat asa de mult intr-un singur sezon, ai destul talent si vointa sa poti mai mult.Uite o chestie care o poti face,fara prea multa bataie de cap.Fa o singura schimbare in echipament si verifica daca am dreptate in ceea ce scriu acum.Imprumuta de la cineva o mulineta Aerotehnium 10000 Xt modelul vechi,pune un fir de 0,25 moale si suplu,daca se poate regleaza si conicitatea tamburului corect si du-te sa faci cateva aruncari de proba.Dupa aceea sa ne spui si noua rezultatele obtinute.Sa ai grija ca temperatura aerului sa nu fie mai mica de 15 grade cu plus,pentru ca firul va deveni rigid.Spor la treaba.Uite aici un material sa te ajute cu reglajele mulinetei.Alexandru Mihai scrie:La inceputul anului aruncam 70-80 metri, acum arunc 150 ( doar plumb ) si cred ca in jur de 135 de metri cu momitor si fir de 0,21, de invatat sa arunc am invatat de la tine si de la Duta, se poate daca am ceva scule potrivite ma duc mai departe, doar ca imi este tare greu sa cred ca se poate arunca asa departe cu fire groase.florentiniuga scrie:Du-te Alex dar aminteste-ti ca la inceputul anului aruncai jumatate din cat arunci acum. Te-or fi ajutat cu ceva informatiile si explicatiile celor alaturi de care ai pescuit? Daca raspunsul e pozitiv, atunci gandeste-te ca si ei la randul lor si-au imbunatatit performantele si cu ajutorul explicatiilor date de un Vlad sau Mark. Si ai incredere in mine, Vlad chiar e in stare sa arunce atat. Cu ceva antrenament si tu vei putea (cu scule potrivite bineinteles).
Laurentiu scrie:E parerea mea ca nu-l cred ca poate sa arunce 200 metri cu pva.
Superficial raspuns !...dar daca Voi naditi locul cu punga de PVA, mi-e clar raspunsul !...basca, comunul de peste 30 kg pe care-l vizeaza Mark voi il puteti inlocui cu 10 ciortani de 3 kg , asa la foc automat, pescuind la 60 m cu punga PVA cat pepenele !stefan_kwr scrie:Foarte mare acea punga pva, facuta pentru aruncari pe luna, dar la cata nada contine in ea, am putea satura aproape un caraselNoi folosim o punga pva pentru a nadi locul, nu sa ne laudam ca dam de pe un mal pe altul cu un plumb invelit intr-o punga solubila...in interiorul careia se afla 2 boabe de porumb sparte!!!
Numai bine