cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
Ei, daca nu a fost nici un semn, sa continuam cu drumul Tulcea - Chilia, acelasi an 2007
Daca in 2007 drumul mi s-a parut un calvar, in 2010 a fost un iad de 80 km.
Va urma Tataru 2007...
Daca in 2007 drumul mi s-a parut un calvar, in 2010 a fost un iad de 80 km.
Va urma Tataru 2007...
- Fişiere ataşate
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Adica daca n-avem somn, macar sa visam cu ochii deschisi
I Fish. Therefore I am.
Da, Marius ... nu ziceam noi candva ca iarna e lunga ? Hai s-o facem mai placuta, daca tot n-o putem scurtapharaoh scrie:Adica daca n-avem somn, macar sa visam cu ochii deschisi
Multumesc frumos! Numarul meu este tot cel vechi de ...Vodafone! Cel de pe care ai primit mesajul e al fetei mele ca ea s-a ocupat cu mesajele pentru prieteni ... Si da , am primit mesajulLA MULTI ANI ALINE! Sper ca ai primit si mesajul meu de Craciun. Adica sper ca am nimerit numarul corect.
In rest baga inainte cu pozele ,nu te sfii , ca afara e zapada mare ...
Sorine ,daca tot e vremea amintirilor , mi-am permis sa pun si eu o poza de octombrie ,impreuna cu cele mai sincere urari de bine pentru toti forumistii...
Ps: Era sa uit ...Doamne ajuta !
DOAMNE AJUTA !
In 2007 ne-am cazat pentru a doua oara la Traian Ciupitu. Sincer sa fiu, in 2006 mi-a placut mai mult locatia... era mai rustic, mai vechi, mai traditional. Din pacate nu am avut aparat foto (in 2006), ci numai camera video . Deja Traian adusese imbunatatiri majore : termopane, parchet stratificat, instalatie electrica, filigoria pentru servitul mesei si al "racoritoarelor", aleile betonate, etc. Si continua cu alte si alte amenajari...
In 2007 ne-am cazat pentru a doua oara la Traian Ciupitu. Sincer sa fiu, in 2006 mi-a placut mai mult locatia... era mai rustic, mai vechi, mai traditional. Din pacate nu am avut aparat foto (in 2006), ci numai camera video . Deja Traian adusese imbunatatiri majore : termopane, parchet stratificat, instalatie electrica, filigoria pentru servitul mesei si al "racoritoarelor", aleile betonate, etc. Si continua cu alte si alte amenajari...
- Fişiere ataşate
- craparulsef
- Veteran
Pentru cei ce se doresc a fi informați ... tradiționalul prici e în fapt tradiționala lijancă.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Spuneam traditionalul prici, referindu-ma la constructia in sine. E clar ca in zona i se spune lijanca, avand in vedere influenta ucraineana : ліжко (lijco/lijca). . E ca si cum ai spune ca in zona nu putem manca pepene sau lubenita ci numai harbuz .craparulsef scrie:Pentru cei ce se doresc a fi informați ... tradiționalul prici e în fapt tradiționala lijancă.
Pentru seara asta...doar atat :
- Fişiere ataşate
-
- HappyNewYearBabyDances.gif (380.42 KiB) Vizualizat de 2332 ori
Pe langa prietenii pe care-i aveam deja, ne-am mai facut si altii : Cici si Mircea cu baietii, din Bucuresti. Cu Traian, Jan si Gabi eram prieteni din 2006. Gabi...un baiat extraordinar, Michael York in picioare. Era bun la toate, venea si te intreba ce ai nevoie. Rame, lipitori, tipari...intr-o ora, doua intrau in posesia noastra. Spala vase, gatea, ce mai, facea orice. Pai daca venea la noi, pe malul apei, cu ceaun, tacamuri, servetele si pofta buna...Calarea ca un indian, nici nu ma mir ca Dan Pavaloiu l-a ales pentru una din emisiunile lui. Pacat ca in 2008 a plecat la munca in Cipru.
- Fişiere ataşate
- craparulsef
- Veteran
Şi la Dunărea Veche facem conserve de pește la borcan ....
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Marius, ma tot uit la pozele postate de tine (nu doar cele de mai sus) si devin invidios pentru ordinea de care dati dovada. Pescuiati pe langa tabara ? Va mai si miscati cu barcile ? Ramanea cineva in tabara ? Era un responsabil cu ordinea si curatenia ? O faceati cu randul ori toti, pe sectiuni ?
Te intreb amanuntele astea, deoarece eu consider ca numarul ideal pentru a se pastra ordinea e: unu. Dar cum de unul singur nu poti sa fii in siguranta, atunci ramane: doi. De la trei in sus incepe brambureala, unul ia un lucru si nu-l mai pune la loc, apoi cauti, intrebi si nimeni nu mai stie, se pune vina de pe unul pe altul, incep discutiile neprincipiale...
Te intreb amanuntele astea, deoarece eu consider ca numarul ideal pentru a se pastra ordinea e: unu. Dar cum de unul singur nu poti sa fii in siguranta, atunci ramane: doi. De la trei in sus incepe brambureala, unul ia un lucru si nu-l mai pune la loc, apoi cauti, intrebi si nimeni nu mai stie, se pune vina de pe unul pe altul, incep discutiile neprincipiale...
De cum ne-am instalat am alergat la Dunare cu infrigurare sa vad nivelul, culoarea, sa inhalez "aromele" inegalabile aduse de vant dinspre apa. In zilele care au urmat am "incercat" mai toate locurile din apropiere, am asistat la sublime apusuri de soare, ne-am bucurat, ne-am si intristat ... Ne-am intristat deoarece in ultimele doua zile apa s-a murdarit, iar activitatea a fost zero.
- Fişiere ataşate
Pentru seara asta : BUBU !!! Nu va speriati, e doar unul din companionii nostri. Insa unul care putea defaza migratia pasarilor calatoare, putea determina o sinucidere in masa in randul populatiei de enoti din delta, ori, pe noi, ne-a facut sa ne mutam corturile la 100 m distanta si sa ne punem pe urechi casti cu muzica de Metalica, la maxim, pentru a dormi linistiti (in delta) . Glumesc, nu a fost chiar asa de rau ... a fost mult mai rau .
In fine, maestro, muzica ! Si apare in toata maretia ... al nostru ... BUBU !!!
In fine, maestro, muzica ! Si apare in toata maretia ... al nostru ... BUBU !!!
- Fişiere ataşate