RARITATE! Masina 4x4 pt pescar- Mitsubishi Delica Space Gear

dai un ban, da' stai in fata

Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman

Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
silviu_florescu
membru activ
membru activ

RARITATE! Masina 4x4 pt pescar- Mitsubishi Delica Space Gear

Mesaj de silviu_florescu » 29 Dec 2010, 08:02

Pret: 4300 euro.

Tel: 0767 554 004 / 0735 993 993 – Silviu (Bucuresti)

Mitsubishi Delica Space Gear exceed 4x4, fabricatie 1995, 85 000 km.
2,8L diesel turbo intercooler, 125 CP, cutie automata, modelul scurt (swb).

Ideala pt pescuit si vanatoare dar si pt impatimitii de off road.
Este o masina rar intalnita in Romania dar si afara. Fabricata in Japonia si apoi importata in Anglia. Volanul este pe partea dreapta dar cine a mai condus stie ca nu este un impediment, te obisnuiesti repede. Avand o pozitie inalta la volan vezi peste cei din fata. In oras oricum se depaseste pe toate partile iar afara, daca nu vezi pe stanga, ai vizibilitate pe dreapta... Optional, se poate monta pe partea stanga o prisma ori o mini camera cu display, costa max 50eur.
Introdusa in Romania in dec 2010.
Numerele de Anglia se mai pot folosi pana pe 20 apr 2011 cand expira MOT-ul (ITP-ul englezilor). Asigurarea mea de Romania expira pe 17 ian 2011 dar se poate lua alta pt una, 6 sau 12 luni.
Apoi se poate inscrie in Bulgaria.

In 1994 Mitsubishi a combinat Motorul (4M40) si sasiul de Pajero lung cu caroseria de L400 si a iesit Delica. In Anglia, Australia si Japonia este un adevarat “cult”.
Piesele de schimb se gasesc peste tot si sunt ieftine, mai ales la dezmembrari.

Dotari:

Bullbar, carlig remorcare, eleron, geamuri electrice, oglinzi electrice, 2 trape electrice, 8 locuri rabatabile in diferite pozitii, Aer conditonat fata + spate, jante aliaj, Inchidere centralizata.

Cutie automata Super Select (L, 2, D, N, R, P).
Buton O/D (over drive), buton A/T cu 3 pozitii (Hold- schimba la turatii mici, pt oras, Normal si Power- schimba la turatii mari).

Reductor, 4 moduri de tractiune: 2H (tract. Spate high), 4H (tract integrala high), 4HLc (tract. Integrala high cu diferential central blocat) si 4LLc (tract integrala Low cu diferential central blocat).

Dimensiuni - ext (int): Lungime: 4,6m(2,85) / Latime: 1,7m (1,58) / Inaltime: 1,96m(1,21)
Ampatament: 2,8m
Tip motor: 4M40
Rata compresie: 21:1
Putere max: 92kw / 4000rpm
Masa proprie: 2000 kg
4 cilindri
Capacitate rezervor: 75L
Discuri frana ventilate pe fata si normale pe spate.

Totul functioneaza. Accept orice test.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Mai multe poze aici:

http://s752.photobucket.com/albums/xx16 ... 1QQtppZZ16

Tibi30
Veteran
Veteran

Re: RARITATE! Masina 4x4 pt pescar- Mitsubishi Delica Space Gear

Mesaj de Tibi30 » 30 Dec 2010, 19:39

modelul asta se vinde ln jur de 1000£ ln uk..drumul sa o aduci aici mai e lnca 300 euro...wizz air buc-londra 100-300 ron..
spor la vanzare..

silviu_florescu
membru activ
membru activ

Mesaj de silviu_florescu » 31 Dec 2010, 01:39

Tibi30 scrie:modelul asta se vinde ln jur de 1000£ ln uk..drumul sa o aduci aici mai e lnca 300 euro...wizz air buc-londra 100-300 ron..
spor la vanzare..
Da... Da' halatu'..? Cat e halatu'? .. dincolo era mai ieftin!

Ce simplu ar fi sa fie cum zici ..

Daca tu imi arati modelul asta (Exceed, cu 2 trape, eleron si carlig) undeva pe net la 1000 lire, eu ma duc sa-l iau acum. Vezi sa nu fi vazut modelul 2wd. Uita-te pe siturile de vanzari masini si da-mi si mie linkul daca gasesti. Si mai ales, vezi in ce stare sunt si ce probleme au. S-ar putea sa ai dreptate ... "in jur de 1000£" poate fi si 2000£ :)

Poate ca n-ai merita sa-ti dau toate detaliile urmatoare dar te provoc la matematica..

- daca vezi o masina pe net care-ti place si vrei s-o iei imediat ca sa nu se vanda trebuie sa-ti iei biletul de avion cat mai repede. Sub 100 euro/ pers nu scapi. Daca mai pleci si doi la drum, ca sa nu fii singur, in caz ca se strica masina, mai scoti 100 euro.

- daca gasesti masina langa Luton, ai noroc. Daca nu, te mai costa 40-50 lire / pers autobuzul. 90 lire m-a costat pe mine pt 400 km, 2 pers. Asta daca gasesti masina din prima. Daca nu, alti bani...alta distractie.

- mancarea, care e cam scumpa, te mai duce 100 lire pt vreo 2 zile acolo. pe drum alti bani..50-100 euro.

- motorina in Anglia e 1,3 lire/L (aprox 1,56euro) , in Germ, austria, ungaria e 1,3 euro/L. La noi e 1,2 euro. Cu o medie de 1,4 euro/L , 3000km cu 10l% inseamna 300x1,4= 420 euro

- feribotul il poti rezerva dinainte cu vreo 50 euro dar daca nu gasesti masina din prima si pleci mai tarziu, pierzi. O faci iar si dai 70-100 euro ca e "din scurt".

- cand intri pe continent, trebuie sa ai sticker cu GB si abtipilduri pt faruri, sa nu-i orbesti pe ceilalti. mai dai si pe alea 30 lire.

- pana in Germania mergi la risc, fara asigurare si carte verde. Acolo iei nr provizorii cu asig si c.verde pe 5 zile - 115 euro. Englezii nu-ti fac pt ca nu esti rezident. Poti face online cu adresa de romania dar nu e valabila.

- vignetele de austria+ungaria - 20 euro. Aia de romania e insignifianta dar costa si ea ceva, nu mai stiu exact, vreo 5 euro pt cateva zile.

Ia vezi tu cati iti dau toate astea adunate. Minim 1000 euro. Asta in cazul in care totul merge snur: gasesti masina din prima si nu se strica nimic pe drum.

Ce-i drept, cand m-am hotarat si eu sa plec dupa Delica in UK, tot asa, in mare, am facut si eu calculul dar, daca ai mai facut drumuri din astea, stii ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din "targ".

SI PANA LA URMA.. CE TE BAGI TU?
puteam sa pun pretul de 100 000 euro. Te-am obligat eu sa cumperi? Crezi ca e frumos ce faci tu? [-x

Osiris
senior
senior

Mesaj de Osiris » 31 Dec 2010, 02:00

Pana la urma are dreptate frate, in primul rand 4300 este un pret enorm + inscrierea ( la noi te mai costa taxa de prima inmatriculare sigur peste 2000E si toate cele) si in al doilea rand omu' daca vrea masina se duce in targ sau cauta pe site-uri de specialitate nu pe site-uri de pescuit.

Hai sa vindem si case, vile, apartamente, televizoare (nu ca nu au fost).

Tipic "romaneste", ca la noi la nimeni: din tantar se face elefant.

Aviz amatorilor (Admini si Moderatorii acestui site), e mare pacat sa ne departam de subiect, adica PESCUITUL.

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 31 Dec 2010, 02:18

Osiris scrie:
Aviz amatorilor (Admini si Moderatorii acestui site), e mare pacat sa ne departam de subiect, adica PESCUITUL.
Ei na, nu ne mai vedem lungul nasului...au ajuns Moderatorii si Administratorii sa fie amatori in viziunea unora ! :))
Dumneavostra mergeti la pescuit pe jos ? Daca doriti sa discutati pe forum despre pescuit cine va obliga sa accesati subiectele de bazar ? Am spus-o de zeci de ori ...rubrica asta e o facilitate in plus oferita colegilor nostri de suferinta ! Bag seama ca sunt unii care au pitici pe creier si nu pot sa se abtina de la a comenta negativ o chestie pozitiva ! Cu ce v-a facut pe voi mai putini pescari sau mai putin informati un anunt de genul asta ? Domne' , nu-ti place titlul subiectului , nu-l mai accesezi si gata...ce-i atat de greu ?! :-B
p.s
Legat de masina...inmatricularea la bulgari costa 150 de euro + 200 euro comision la bulgaru care face actele !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

silviu_florescu
membru activ
membru activ

Mesaj de silviu_florescu » 31 Dec 2010, 03:01

Merci Georgica!
Stiu, e plin netul de "bagatori in seama" pe toate forumurile, nu numai de pescuit. :-@
Ca sa se stie! Taxa de inmatriculare la noi nu este 2000 euro ci 4000! La bulgari e cum a zis George.

Osiris, nu cumva tu esti ala din reclama cu halatu'?
Sa stii ca masina e postata si pe siturile cu vanzari de masini dar mult mai "specializat" mi se pare situl asta. Are mai multe vizite aici. Si mai e pusa si pe forumul offroad-erilor, al vanatorilor, al schiorilor si al rulotistilor. Ti se pare ca postul meu nu are legatura cu vreunul din ele? Eu nu cred, si cred ca sunt multi care apreciaza.
Daca tu crezi asta, atunci de ce ai intrat pe el?
In opinia ta, presupun ca ar trebui sa se posteze numai anunturile cu mulinete, viermisori si lansete, nu?
Mai am si un Fiat punto de vanzare dar pe ala nu l-am postat aici pt ca ar fi fost un pic cam fortat. Dar o masina incapatoare ca asta si cu veleitati de off road cred ca intereseaza pe mai multa lume, dovada fiind mai multe topicuri deschise pe diferite forumuri de pescuit de genul "ce masina de mers la pescuit aveti? , ce sa imi iau?" etc.
Iar in targ... sa te duci tu! ;)

silviu_florescu
membru activ
membru activ

Mesaj de silviu_florescu » 31 Dec 2010, 03:12

Aaaa, am uitat sa spun si de ce vand masina, ca sa nu mai apara postari ca cele de mai sus..

O VAND CA SA CASTIG NISTE BANI IN PLUS ! Cui nu-i convine pretul sa se duca el sa-si ia din Anglia sau din alta parte!

Si.. osiris, uite-asa "mare" cum e pretul, am deja 3 cumparatori si alte 4 oferte de dat la schimb cu 4x4 mai mici. Dupa ce-o s-o vand te sun sa-ti mai dau si tie, ca prea o sa iau mult pe masina ;)

baubau
membru activ
membru activ

Mesaj de baubau » 31 Dec 2010, 04:40

de acord, valoarea masinii este undeva intre 2-3mii lire, depinde de optiuni...plus toata taraganeala cred ca isi face cei 4mii. am scazut cei 300, i-am facut un pret rotund pentru ca pana la urma toate sunt discutabile :D
100lire in uk este mancarea unei persoane pe o intreaga luna, cei ce cunosc marea britanie stiu ca nu vorbesc prostii. in principiu sa aveti o vanzare excelenta. si un link catre gumtree cu modelul masinii "site englezesc" de vanzari auto.

http://nottingham.gumtree.com/nottingha ... 31229.html

Tibi30
Veteran
Veteran

Mesaj de Tibi30 » 31 Dec 2010, 11:44

mancarea e cam scumpa??100£ 2 zile??nici daca mananci la restaurant nu dai 100£ ln 2 zile...locuiesc ln UK,cam 8 luni pe an..unul din patronii,pt care muncesc(ca hoby,cumpara si vinde masini...)se pricepe foarte bine la masini,preturi,etc..
da ,am gasit aceeasi masina,pe mai multe site-uri ln uk,iar cele cu probleme cum ai zis sant 500£...chiar si mai putin(nu am chef de polemici)...
scuza-ma ca ,,m-am bagat ln seama",nu am vrut sa-ti stric topicul,era doar o simpla observatie..(daca vroiam sa-ti stric vanzarea,veneam cu toate datele,etc..)
salut si la multi ani..

baubau
membru activ
membru activ

Mesaj de baubau » 31 Dec 2010, 14:11

Tibi30 scrie:mancarea e cam scumpa??100£ 2 zile??nici daca mananci la restaurant nu dai 100£ ln 2 zile...locuiesc ln UK,cam 8 luni pe an..unul din patronii,pt care muncesc(ca hoby,cumpara si vinde masini...)se pricepe foarte bine la masini,preturi,etc..
da ,am gasit aceeasi masina,pe mai multe site-uri ln uk,iar cele cu probleme cum ai zis sant 500£...chiar si mai putin(nu am chef de polemici)...
scuza-ma ca ,,m-am bagat ln seama",nu am vrut sa-ti stric topicul,era doar o simpla observatie..(daca vroiam sa-ti stric vanzarea,veneam cu toate datele,etc..)
salut si la multi ani..

Pretul lor scade simtitor daca nu au MOT-ul sau RO TAX-ul chiar daca sunt in perfecta stare...

silviu_florescu
membru activ
membru activ

Mesaj de silviu_florescu » 31 Dec 2010, 14:22

Da, probabil ca daca te duci la supermarket si cumperi cumpatat iei mancare pt 1 sapt. Dar daca nu ai timp si nici nu stai sa cauti supermarketurile ieftine, mananci de pe unde apuci, adica de prin bezinarii, gari, aeroporturi unde un sandwich costa in jur de 5 lire. Pe mine, pt 2 persoane m-a costat in jur de 100 lire. Dar daca stati pe acolo, poate imi spuneti si mie pe unde sa mananc atunci cand mai vin..

Masina din link e cea cu high roof, fara crystal roof (trape panoramice), deci e modelul standard, se gaseste mai des. A mea e modelul Exceed, cu 2 trape electrice, carlig, etc.

Tibi, daca vrei sa te cred ca se gaseste modelul asta la 1000 lire, iar cele defecte la 500, pune un link, doua. Altfel voi crede ca-ti place sa scrii de dragul de a enerva lumea in ziua de anul nou..

Serios acum, daca tu imi gasesti masina ca asta la 1000 lire, iti dau si tie 100.

La multi ani!

Tibi30
Veteran
Veteran

Mesaj de Tibi30 » 31 Dec 2010, 15:15

e posibil sa fie cum zici Silviu..adevarat ca nu am stat sa caut o masina care sa aibe 100% toate dotarile sau caracteristicile,masinii pe care o vinzi...cu supermarketurile ieftine...acolo cam toate sant ieftine,pt ca exista concurenta mare..eu cu 100£ de la supermarket,cum zici lmi iau mancare,sucuri,tot ce-mi trebuie pt 1 luna...lntradevar sant si sandwich-uri la 2-3-4-5£ cum zici,dar sant si fast-food-uri ln benzinarii,unde cu 5 lire mananci bine..
PS-Daca mai pleci ln uk,ma contactezi pe privat,si te pot ajuta,cu sfaturi,locatii,etc..asta daca nu ai prieteni acolo...sau poate ne ,,combinam",cu mici afaceri... ;)

La multi ani. **==

baubau
membru activ
membru activ

Mesaj de baubau » 31 Dec 2010, 15:29

silviu_florescu scrie:Da, probabil ca daca te duci la supermarket si cumperi cumpatat iei mancare pt 1 sapt. Dar daca nu ai timp si nici nu stai sa cauti supermarketurile ieftine, mananci de pe unde apuci, adica de prin bezinarii, gari, aeroporturi unde un sandwich costa in jur de 5 lire. Pe mine, pt 2 persoane m-a costat in jur de 100 lire. Dar daca stati pe acolo, poate imi spuneti si mie pe unde sa mananc atunci cand mai vin..

Masina din link e cea cu high roof, fara crystal roof (trape panoramice), deci e modelul standard, se gaseste mai des. A mea e modelul Exceed, cu 2 trape electrice, carlig, etc.

Tibi, daca vrei sa te cred ca se gaseste modelul asta la 1000 lire, iar cele defecte la 500, pune un link, doua. Altfel voi crede ca-ti place sa scrii de dragul de a enerva lumea in ziua de anul nou..

Serios acum, daca tu imi gasesti masina ca asta la 1000 lire, iti dau si tie 100.

La multi ani!

Tesco, Somerfield, Morrison, Aldi, Leadel....au sandwichuri la 1.5lire superbe... La fish&chips un meniu este 4lire si crede-ma ca nu mai vrei 12h alta masa :D
Vanzare buna si An Nou mai bun!

silviu_florescu
membru activ
membru activ

Mesaj de silviu_florescu » 31 Dec 2010, 20:52

ok, multumesc pt informatii!
Poate ca am fost cam irascibil in posturile de mai sus, mai ales inainte de anul nou, dar nu-mi place genul asta de "interventii" in "afacerile" altora..
Tibi, ne auzim :-c Orice prieten in plus e un castig.
S-aveti toti o seara minunata! La multi ani!

mariusangler
senior
senior

Mesaj de mariusangler » 01 Ian 2011, 12:15

Masina lui Silviu,face toti banii.E un model care e scump si tine pretul sus si acum.pentru cei care au zis ca o cumpara cu 1000 de lire,uite ce pot lua cu banii astia din Germania.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
Mai bine o cumpara Silviu si-i schimba volanul de pe dreapta pe stanga.
Uite una care sta la fel de bine ca si cea din discutie,numa' ca e cam altfel la pret.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
Team Select Baits Romania

Scrie răspuns

Înapoi la “Vanzari - articole pescuit”