Reductie GPL pt butelie voiaj
Reductie GPL pt butelie voiaj
are careva idee unde gasesc o reductie pt incarcat butelia la statiile GPL?(cum sunt cele de la instalatiile auto)?
Dan Petre aka Sharky
CARPING CLUB
CARPING CLUB
- Ion Mironov
- Partener
Re: Reductie GPL pt butelie voiaj
dute in obor in spate sau asteapta pana duminica si cumperi din targ de la militari sau suna aici 021.424.68.91 nea virgil si poate iti este mai usor sa te intalnesti cu el...sta prin rahova parca
de aceeasi reductie am si eu nevoie..si nici acum dupa 1 an de zile,dupa ce m-ai pus sa-mi iau butelia aia,nu mi-ai luat si mie reductie..mi-ai luat-o pe aia care nu era buna...ai zis ca-mi iei si mie alta....ca de, militari e langa tine,si oricum tu te mai duci pe acolo...ioane,ioanee..
- Madalin Dirla
- Veteran
si butelia meajonny_23 scrie:dute in obor in spate sau asteapta pana duminica si cumperi din targ de la militari sau suna aici 021.424.68.91 nea virgil si poate iti este mai usor sa te intalnesti cu el...sta prin rahova parca
- Ion Mironov
- Partener
nu comenta ca si asa o folosesti pe a mea....Madalin007 scrie:si butelia meajonny_23 scrie:dute in obor in spate sau asteapta pana duminica si cumperi din targ de la militari sau suna aici 021.424.68.91 nea virgil si poate iti este mai usor sa te intalnesti cu el...sta prin rahova parca
- Madalin Dirla
- Veteran
pai daca ti-ai pus reductie nu e normaljonny_23 scrie:nu comenta ca si asa o folosesti pe a mea....Madalin007 scrie:si butelia meajonny_23 scrie:dute in obor in spate sau asteapta pana duminica si cumperi din targ de la militari sau suna aici 021.424.68.91 nea virgil si poate iti este mai usor sa te intalnesti cu el...sta prin rahova parca
- Ion Mironov
- Partener
si daca o folosesti pe a mea nu iti ajunge...?
vrei sa faci mici sau vrei una mai mare?
vrei sa faci mici sau vrei una mai mare?