Am fost candva ... si tineri pescari
Moderator: Sebastian
Am fost candva ... si tineri pescari
As dori, ca in acest topic sa ne amintim de ale tineretii pescuituri. . Topicul este dedicat celor trecuti de patruzeci de ani, adica moshilor . Pot face exceptii cei sub patruzeci si care se considera batrani (sau imbatraniti) prematur .
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Re: Am fost candva ... si tineri pescari
Si ca sa sparg gheatza, ...era in 1985, la Maliuc.
- Fişiere ataşate
- stan nicolae
- senior
adica,daca trec de 40 sunt mos?
- craparulsef
- Veteran
Grozavă idee, negreșit voi cauta pe acasă fotografii. fie ele chiar alb negru, le voi scana şi le voi posta pe acest topic care se vrea a fi un remember online al celor destinați casării şi scoaterii din evidențe
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Hahaha, nu, glumeam si eu, dar cand ma uit in urma cu douazecisicinci de ani...mmm, ... ca daca ma uit la aia de acu patruzeci...ma simt matusalemicstan nicolae scrie:adica,daca trec de 40 sunt mos?
Ai inebunit? Cum sa fi mos la 20 de ani +inca 20 de experienta?stan nicolae scrie:adica,daca trec de 40 sunt mos?
Eu daca ma socotesc bine, am 8+40 de experientamausse26 scrie:Ai inebunit? Cum sa fi mos la 20 de ani +inca 20 de experienta?stan nicolae scrie:adica,daca trec de 40 sunt mos?
Sorine,tu esti deja copil, asa ca las-o mai usor cu bautura.La asa varsta n-ai voie nici macar un pahar de bere.(daca va fi sa ne intilnim tuica o dau eu ca bere nu ai voie)
Mulsumesc...nenea...saru'manamausse26 scrie:Sorine,tu esti deja copil, asa ca las-o mai usor cu bautura.La asa varsta n-ai voie nici macar un pahar de bere.(daca va fi sa ne intilnim tuica o dau eu ca bere nu ai voie)
- craparulsef
- Veteran
Uau, super, ete copilasul
- stan nicolae
- senior
asa mai oameni buni,intrasem la idei
Uauuu,esti mancat!Unde-i salteaua de primire?sorin1362 scrie:Si ca sa sparg gheatza, ...era in 1985, la Maliuc.
In vremurile alea, in care se luptau dacii cu dacii, iar romanii asistau din tribunele Colosseum-ului, inca nu se inventasera saltelele.. se primea (sau o primea) in paie sau in iarba.timer scrie:Uauuu,esti mancat!Unde-i salteaua de primire?sorin1362 scrie:Si ca sa sparg gheatza, ...era in 1985, la Maliuc.
- craparulsef
- Veteran
Uite şi o poză făcută cu mulți ani în urmă, de o domnișoară pescăriță, care avea o părere personală despre mine pe care n-a ezitat să o afirme în scris ...
INFO SULINA !!! - 0723.658.807