Semnati aici
Re: Semnati aici
ma refeream la mustacios si insinuam faptul ca foamea tot o sa-l aduca la mine pana la urma.
bine, fiecare intelege ce vrea. nu poti impune nimanui ce si cum sa gandeasca.
si ca intelegi ce fel de pescar sunt, sa stii ca in ciuda faptului ca am decat cativa anisori de cand pescuiesc la crap (in zona respectiva si pe balti salbatice), am convertit deja cativa localnici la C&R.
si ca intelegi ce fel de pescar sunt, sa stii ca in ciuda faptului ca am decat cativa anisori de cand pescuiesc la crap (in zona respectiva si pe balti salbatice), am convertit deja cativa localnici la C&R.
ce naste din pisica tot.....peste mananca
- Qnyx
- Master Admin
Sa nu divagam subiectul topicului va rog,
ok am inteles si bravo pt initiativa :oops:martinik scrie:ma refeream la mustacios si insinuam faptul ca foamea tot o sa-l aduca la mine pana la urma.
CS GREEN LAKE
Va salut pe toti pescarii ! Ma numesc Trandafira George am 49 de ani si sunt din Bucuresti, cartierul Militari.Pescuiesc de 26 de ani, dar la crap mai putin. Anul asta am avut recordul vietii mele, novac de 26 de kg, prins la Albele.De altfel, de vreo 5 ani ma duc numai pe Albele unde am avut satisfactii deosebite mai ales la crap, dar si la caras care este mare( 500gr--1kg)Dar am pescuit pe multe alte balti, putine sunt baltile pe care sa nu fi fost, ma refer la cele de prin-prejurul Bucurestiului.La rapitor, nu am pescuit, si nici dunarea nu am incercat-o(asta este unul din marile mele regrete)
- Madalin Dirla
- Veteran
Bine ai venit printre noi BEBEU!! ..............toti cei care sunt aici sunt niste baieti de nota 10!! Madalin Dirla!!
Salutare. Ma numesc Bihari Alexandru, am 41 ani si sunt din Botosani. Pescuiesc cam de 25 de ani. Merg de 3(trei) ori pe an in Delta Dunarii(de 10 ani), in rest pescuiesc pe riul Prut, acumularea Stinca-Costesti + lacurile din judet. Specii vizate, in principal: crap,salau si stiuca.
salut
ma numesc dumitrache augustin , 30ani sint dint navodari pescuiesc de la virsta de 8 ani ,si de 3 ani ma intereseaza cel mai mult pescuitul la crap si il practic in limita timpului disponibil ''stau cam nasol la capitolul acesta :oops: '' si tin sa felicit echipa info pescar ptr emisiuni si pe toti cei de pe aces site
ma numesc dumitrache augustin , 30ani sint dint navodari pescuiesc de la virsta de 8 ani ,si de 3 ani ma intereseaza cel mai mult pescuitul la crap si il practic in limita timpului disponibil ''stau cam nasol la capitolul acesta :oops: '' si tin sa felicit echipa info pescar ptr emisiuni si pe toti cei de pe aces site
salut sant marius rus {Ariston} din bistrita ,practic pescuitul de30 de ani si sant un impatimit al rapitorului,insa nu ma dau la o parte nici pescuitului stationar,fiecare stil i-si are partea sa frumoasa si nu degeaba am incercat marea cu degetul la Peris
Esti pescar?Esti sportiv?Fi pescar sportiv!!
- Madalin Dirla
- Veteran
Bine ai venit si pe aici Marius!!! La anul te asteptam iar la Peris!
Mada,nu am de ales tata trebuie nu mai pescuisem la crap de f multi ani ...motivul este lipsa cu desavarsire a acestei specii in zona mea geografica.
Esti pescar?Esti sportiv?Fi pescar sportiv!!
- george2883
- junior
Sunt George Cretu,m-am nascut in Botosani pe 28 aprilie 1983 si-am petrecut cea mai mare parte a copilariei atat în orasul în care m-am nascut, cat si in Suceava. Din 2002 am venit in Bucuresti la facultate, nevoit fiind sa lucrez inca din primul an, am pus facultatea pe planul doi si pescuitul pe planul trei. Dar anul asta am terminat facultatea asa ca am timp de iesiri mai dese la pescuit. Pescuiesc de la 4-5 ani, prefer raurile de ses pt diversitatea speciilor de pesti. Nu de foarte mult timp am inceput o investitie in echipamentul de crap si sper sa vina si capturile mult asteptate.
Salutare,ma numesc Varga marius ,sunt din Brasov, nascut in data 10.4.1992.Pescuiesc de la varsta de 9 ani,in mare parte a timpului eu pescuiesc la spinimg , a doua casa pentru mine este raul olt unde imi petrec si foarte mult timp sa gasesc monstrul ..dar in ultimul timp mam interesat de crap ca am auzit de la niste prieteni ca sunt satisfactzi foate mari .Deci fir intins
- Fişiere ataşate
-
- 11-05-08_1626.jpg (10.03 KiB) Vizualizat de 3603 ori