Na fugit bre dar le este frica sa nu ia postarea de la gura unuia sau altuia .gogu steriade scrie:a fugit toti ! rusine ! ma lasat cu ochi n soare !
pss
daaa da cine vorbim ?
Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
- Butaru Gabriel
- Veteran
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
- craparulsef
- Veteran
La mulţi ani, Sorine !!!
Să fii sănătos, să fii iubit, numai împliniri şi nu în ultimul rând, STRESS în fire !!!
Să fii sănătos, să fii iubit, numai împliniri şi nu în ultimul rând, STRESS în fire !!!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Multumesc Marius !craparulsef scrie:La mulţi ani, Sorine !!!
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
La multi ani Sorin, multa sanatatate si impliniri si sa ne incanti cu povesti din Delta multi ani de-acum inainte.
I Fish. Therefore I am.
- pescarugigel
- membru activ
LA MULTI ANI !!
Multumesc mult de urari, baieti !
eu iti urez sa prizi cel mai mare peste al tau ,,,,,,,,trofeul v-a fi cadoul meu pt, tine ,,,,,,,,,,,,,,,,,,sorin1362 scrie:Multumesc mult de urari, baieti !
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- cosmin mihut
- Veteran
LA MULTI ANI SORINE scuza-mi intarzierea.Multa sanatate iti doresc.
MERCEDES S
Multam fain, Cosmine.
- cosmin mihut
- Veteran
Va doresc CRACIUN FERICIT tuturor,SARBATORI FERICITE ....
MERCEDES S
- ionutniculae
- membru activ
La fel la toata lumea, sanatate multa si fire intinsecosmin mihut scrie:Va doresc CRACIUN FERICIT tuturor,SARBATORI FERICITE ....
Never give up
Se pare, cel putin mie mi se pare ca forumul aluneca incetuc pe toboganul bazarului. Activitate intensa pe vanzari/cumparari+schimburi si alte cele care nu prea au legatura cu adevarata noastra indeletnicire - pescuitul.
Nu mai avem de povestit nicio aventura, o poza...chiar daca nu e cea mai frumoasa ?
Nu mai avem de povestit nicio aventura, o poza...chiar daca nu e cea mai frumoasa ?
- pescarugigel
- membru activ
Poate n-o fi dracu` atit de negru Bucla de la km 45-44,bratul Sf.Ghe. Stiati ca este apa pina la glezne?
- craparulsef
- Veteran
Cine cumpără, cine mai dorește, cine are banu? Merge şi la schimb ... vând brand neomologat "craparulsef" sau la schimb cu un altul mai cool, aștept sugestii ... nu se acceptă "robo-pescar", nu se vinde, nu se schimbă decât la pachet, primesc şi șpagă, să fie lichidă, căci am avut mulți invitați şi neinvitați de sărbători, hai fraților care doriți, nu vă sfiiți, aveți curaj chiar dacă există şi arbitraj...!!!sorin1362 scrie:Se pare... ca forumul aluneca incetuc pe toboganul bazarului. Activitate intensa pe vanzari/cumparari+schimburi ...
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Eu schimb de la 1362 : 62 pe 82 cel putin...craparulsef scrie:Cine cumpără, cine mai dorește, cine are banu? Merge şi la schimb ... vând brand neomologat "craparulsef" sau la schimb cu un altul mai cool, aștept sugestii ... nu se acceptă "robo-pescar", nu se vinde, nu se schimbă decât la pachet, primesc şi șpagă, să fie lichidă, căci am avut mulți invitați şi neinvitați de sărbători, hai fraților care doriți, nu vă sfiiți, aveți curaj chiar dacă există şi arbitraj...!!!sorin1362 scrie:Se pare... ca forumul aluneca incetuc pe toboganul bazarului. Activitate intensa pe vanzari/cumparari+schimburi ...