Weekendul acesta am fost intr-un lac ce seamana putin cu vidraru, doar ca este mai mic - o poza:
![Imagine](http://data.turistik.cz/!/imgnew/cile-2008/93262/vodni-nadrz-letovice-829.jpg)
Detalii:
afara ~14-15grade, apa ~16grade si limpede, fara vegetatie si limpede (pe scoici,pietre pe fund este o
vegetatie f slaba, ca niste muschi, dar fara bradis, trestie, etc).
Pe la ora 13 multi crapi au inceput sa treaca la vreo 2m de mal (ciortanei max 1 kg). Am aruncat nada
de porumb cu canepa, porumb in dip de scopex, palete halibut, boilies-uri s&o... in locuri diferite.
Nimic. Nici macar nu se uitau la momeala. Pur si simplu nu mancau. La lansete bineinteles k n-am avut
nici o trasatura.
Ce credeti ca poate fi ? Apa putin acida (ce ar explica si lipsa de vegetatie) ??
Vantul nu prea batea si cand batea, provoca foarte putine valuri (dinspre sud est si nord-est). Ce as putea folosi ca momeala intr-o balta cu apa cu PH-ul anormal ?
Daca aveam mincioc la mine, ma-ntorceam acasa cu cateva sute de crapi (glumesc).
Multumesc anticipat pentru pareri.
P.s.: am uitat sa mentionez ca la vreo 200 m era un baraj. iar apa unde pescuiam eu era foarte
adanca (aruncam la ~80m si statea vreo 7-8 secunde pana ajungea la fund plumbul de 90g).