copanele din tava sau pe alea din textila ???mausse26 scrie:Multumim Gogule,craciun fericit tie si tuturor cititorilor tai!Eu as rupe doua copane
Votati Gogu- Moderator !
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- sece4u20
- senior
Re: Votati Gogu- Moderator !
Din textila ce naiba,desi pe criza asta nu stiu pe cineva sa refuze si tava!
-
- VIP+++
dan motive independente da vointa mea si dan cauza la consum inadmisibil in cantitati asa da mari da licori bahice am perdut cadou da anu nou pa care lam primit da la bubulina . sau mia fost substras fara acordu meu ! cadou consta in una bucata brad natur inpodobit in pelea goala care a aparut la 12 noaptea iesind dan tort cand sa facut nevastamea veverita si a inceput sa zica ceva da Luis fernando ca a nenorocit lumea astia cu telenovelas , dar bradu iera opera da arta respectiv :
http://i702.photobucket.com/albums/ww23 ... ade/06.jpg
pss
nu ofer recompensa ! gasitorului ai doresc so-tie usoara !
pss
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Bre Gogule, da' una cu niste "dorsale" mai competente nu gasisi, ca astea ...
-
- VIP+++
bre matale daca esti mai batran ca iesti nascut in 62 sa prea poate sa nuti priiasca sa vezi una plina da viata asa cum ie veverika mea da fie vorba intre matale si ceilalti mie asa imi place la madame sa fie pline pa peste tot nu sa fie un sac da oase ! adica cand sa pun mana sa simt si io ca traiesc si ca mia dat ala da sus ceva asa fara masura sa fac abuz ! manetlegi matale ca esti trecut pan viata si nu te mai uita dupa minore ca nu ie frumos !mircea62 scrie:Bre Gogule, da' una cu niste "dorsale" mai competente nu gasisi, ca astea ...
Bre, nea Gogule....io nu stiu cine ti-o fi ,,sus-tras-o,, pe frumoasa piranda de la miezul noptii,dar vreau sa stiu ce facusi facusi ,bre, cu tortul meu?gogu steriade scrie:dan motive independente da vointa mea si dan cauza la consum inadmisibil in cantitati asa da mari da licori bahice am perdut cadou da anu nou pa care lam primit da la bubulina . sau mia fost substras fara acordu meu ! cadou consta in una bucata brad natur inpodobit in pelea goala care a aparut la 12 noaptea iesind dan tort cand sa facut nevastamea veverita si a inceput sa zica ceva da Luis fernando ca a nenorocit lumea astia cu telenovelas , dar bradu iera opera da arta respectiv :
pss
-
- VIP+++
am auzit ca la alti vippurile are un plus. Io da ce man plus . vreau si io Vip-plus plus = VIP++ si cica la 3 plusuri ma avanseaza inapoi la Vip simplu !
- florentiniuga
- Master Admin
Gata Gogule, se poate? Tocmai pe matale sa te sarim?! E bine asa?
-
- VIP+++
fantastic ! nam cuvinte ce operativ sunteti ! merge sa scrim cu violet ? stiti ca ie la moda sa fie ceva mov asa un pic acolo sa nu ma daoache invidiosii !florentiniuga scrie:Gata Gogule, se poate? Tocmai pe matale sa te sarim?! E bine asa?
O duduie se duce la un magazin sa-si cumpere o rochie.Dintre toate rochiile i se pune pata pe o rochie mov.Fi-ti amabila si dati-mi rochia aceea mov, a-si dori sa o incerc sa vad cum i-mi sta.Sigur ca da,va dau rochia,dar stiti movul este pentru curve.Bine atunci dati-mi rochia aceea galbena,s-au cea verde.Sti-ti ceva,toate ca toate,dati-mi o rochie oarecare dar sa aiba si putin mov.Gogule ar fi bine sa te mai gandesti asupra culorilor,nu de alta dar movul este pentru curve ,bre, ce naiba!
- cosmin mihut
- Veteran
Gogule am observat ca deja ai 3+++,asa ca amice ,nu o lua de la cap... .da la tine se accepta no , ca vorba aia tu ai relatii sus puse...gogu steriade scrie:am auzit ca la alti vippurile are un plus. Io da ce man plus . vreau si io Vip-plus plus = VIP++ si cica la 3 plusuri ma avanseaza inapoi la Vip simplu !
MERCEDES S
numai sa nu ti-o iei in cap si sa le ceri vreo sirena,,, bre nea GOGULE,,,gogu steriade scrie:am auzit ca la alti vippurile are un plus. Io da ce man plus . vreau si io Vip-plus plus = VIP++ si cica la 3 plusuri ma avanseaza inapoi la Vip simplu !
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- florentiniuga
- Master Admin
Mi-a zis ca nu-i plac sirenele, ca pe ultima care l-a luat la plimbare (direct din carciuma grecului) o chema SMURD. I-a vazut ecusonul intr-un moment de luciditate.
- craparulsef
- Veteran
Nea Gogule am trimis catra matale scrisoare idilica, da au sters postarea unii da nu au ce face ... iti mai scriu la anu !!!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
- stefan_kwr
- Veteran
Nu cred ca-l interesa prea mult ecusonul, se uita la altceva...florentiniuga scrie:Mi-a zis ca nu-i plac sirenele, ca pe ultima care l-a luat la plimbare (direct din carciuma grecului) o chema SMURD. I-a vazut ecusonul intr-un moment de luciditate.