Oameni buni,fara suparare,eu niciodata nu sunt genul recalcitrant,dar cum deja ma stie(cred) lumea p-aici cel putin,le spun lucrurilor pe nume...INTOTDEAUNA!!!(pt ca...a se vedea semnatura)
Asadar...direct si pe fata,noi,fratilor suntem prostii,nu umflatii astia care cica ne conduc!
si nu ca ...chipurile i-am ales,pt ca eu nu cred in corectitudinea alegerilor nici daca ma omori,ci pt ca asa cum vedeam zilele trecute pe la stiri...intervievatii despre situatia creata spuneau ceva de genul..."nu ma intereseaza ce fac si zic astia,nu dam 2 lei pe politica"...etc
Ei bine suntem foarte vinovati pt simplul fapt ca tacem si induram pana la sange...ca asa suntem noi si pt ca ne-am inoculat poate foarte tare ideea-dicton ca..."traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"!
Problema e ca nu suntem,sau nu vrem sa fim capabili sa luam atitudine!
DA,stam plecati sa ne-o traga!
Cum,frate,tai 25% din salarii:cresti tva la 24%,tai din banutii mamelor,apoi ca sa pui capac,vi ditamai presedintele si anunti ca urmeaza promulgarea legii conform careia,patronatul,e de fapt un fel de stapan de pe vremurile ce le credeam demult apuse,te tine cat vrea organu lui reproducator in perioada de proba,si tot cat vrea innaintasul lui te da ...fara vro explicatie afara!!!
Or,nu cumva se evidentia tot de catre prezidente faptul ca sunt prea putini contribuabili pt a asigura pensii,ajutoare....etc???
Pai daca ii faci sclavi pe contribuabili si-i bagi in concedii prelungite fara plata,si le dai gir patronilor sa-i puna pe liber de unde dreaq sa mai vina bani la buget?
Dar noi,stam umili plecam capul,nu ripostam,iar cand liderii de sindicat iau masuri si scot lumea in strada,la 24-48 de ore ii cauta procuratura sa-i ancheteze ca chipurile au venituri ilegale si case si nu stiu mai ce!
Da pe aia mari cu conturi tari si vile mari nimeni nu-i ia,ci le pupam mana umili ca .."e domnu cutare si doamna cutare"
Morala:
NE MERITAM SOARTA !!!