cumpar delkim
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- Madalin Dirla
- Veteran
cumpar delkim
Cumpar 4 avertizori Delkim TX-i Plus culori diferite impreuna cu carcasele de protectie aferente si statie Delkim Rx Plus Pro Vibro in stare f. buna!
Astept oferte !
Astept oferte !
Re: cumpar delkim
3 buc(albastru,rosu,galben) plus statia te coafeaza la 1700 ron? (stare exceptionala!!!)
- iulian petre
- Veteran
[quote="s4rp3"]3 buc(albastru,rosu,galben) plus statia te coafeaza la 1700 ron? (stare exceptionala!!!) [/quote]
-----------
Mare pescar ,mare patriot . (ROSU,GALBEN SI ALBASTRU)
-----------
Mare pescar ,mare patriot . (ROSU,GALBEN SI ALBASTRU)
pai si ce faci Iuliane ,dai la bambina?
- iulian petre
- Veteran
[quote="baboieru"]pai si ce faci Iuliane ,dai la bambina?[/quote]
---------------
eu nu vand ca nu am asa ceva . Eu l-am citat pe Sarpe dar am un tratament mai special pe acest forum si nu pot cita pe cineva si nici nu pot pune vre-o semnatura si nici nu vad ce semnaturi aveti voi .
---------------
eu nu vand ca nu am asa ceva . Eu l-am citat pe Sarpe dar am un tratament mai special pe acest forum si nu pot cita pe cineva si nici nu pot pune vre-o semnatura si nici nu vad ce semnaturi aveti voi .
Panoul Utiliztorului -> Preferintele Forumului -> Modificarea setarilor globale + Modificarea setarilor predefinite la trimitere mesaje + Modificarea optiunilor de afisare -> Bifezi toate DA ...sa-mi spui ce se intampla !iulian petre scrie:---------------baboieru scrie:pai si ce faci Iuliane ,dai la bambina?
p.s
scuze ptr. Off topic...curatam mai incolo !
- iulian petre
- Veteran
[quote="gor965"][quote="iulian petre"][quote="baboieru"]pai si ce faci Iuliane ,dai la bambina?[/quote]
---------------
eu nu vand ca nu am asa ceva . Eu l-am citat pe Sarpe dar am un tratament mai special pe acest forum si nu pot cita pe cineva si nici nu pot pune vre-o semnatura si nici nu vad ce semnaturi aveti voi .[/quote]
Panoul Utiliztorului -> Preferintele Forumului -> Modificarea setarilor globale + Modificarea setarilor predefinite la trimitere mesaje + Modificarea optiunilor de afisare -> Bifezi toate DA ...sa-mi spui ce se intampla !
p.s
scuze ptr. Off topic...curatam mai incolo ! [/quote]
------------
Domne am inceput sa vad si eu . Totusi apare " Nu sunteti autorizat sa va alegeti semnatura"
"Autorizatia" cat costa
---------------
eu nu vand ca nu am asa ceva . Eu l-am citat pe Sarpe dar am un tratament mai special pe acest forum si nu pot cita pe cineva si nici nu pot pune vre-o semnatura si nici nu vad ce semnaturi aveti voi .[/quote]
Panoul Utiliztorului -> Preferintele Forumului -> Modificarea setarilor globale + Modificarea setarilor predefinite la trimitere mesaje + Modificarea optiunilor de afisare -> Bifezi toate DA ...sa-mi spui ce se intampla !
p.s
scuze ptr. Off topic...curatam mai incolo ! [/quote]
------------
Domne am inceput sa vad si eu . Totusi apare " Nu sunteti autorizat sa va alegeti semnatura"
"Autorizatia" cat costa
- Madalin Dirla
- Veteran
Acum am vazut,te sun maine Sarpe......... sa vb.s4rp3 scrie:3 buc(albastru,rosu,galben) plus statia te coafeaza la 1700 ron? (stare exceptionala!!!)
- Madalin Dirla
- Veteran
nu mai ai nr. ala .......011???..........sun si spune ca nu este alocats4rp3 scrie:3 buc(albastru,rosu,galben) plus statia te coafeaza la 1700 ron? (stare exceptionala!!!)