Racheta nadire "SPOMB"- informatii utilizatori

Moderatori: gor965, mini_mic

cristian505ro
Veteran
Veteran

Re: Racheta nadire "SPOMB"- informatii utilizatori

Mesaj de cristian505ro » 19 Dec 2010, 21:29

iulian petre scrie:
cristian505ro scrie:
Am inteles dar nu sunt foarte sigur ca ar fii unele concursuri unde regulamentul il interzice.
--------
ai inteles bine :-/ .In regulamentul de la calificari cips-fips zice ca ai voie cu "rachete de nadire cu diametru interior de maxim 50 mm si lungime de maxim 200 mm aruncate cu ajutorul unei lansete"

Se pare ca interiorul este mai mare.
Multumesc de informatie Iulian. Cred ca in ultima treime spre varf are vreo 60 cm. sau chiar mai mult. O sa masor, asa din curiozitate.
Cristian Bebesel

iulian petre
Veteran
Veteran

Mesaj de iulian petre » 20 Dec 2010, 10:49

Am devenit dependent de acesta unealta si ma tot gandesc cu sa o mai "subtiez" sa fie in parametrii ceruti . Ma gandeam ca a/s castiga bine daca a/s face o matrita cu diametrul mai mic ca drept sa/ti spun nu prea se justifica pretul asa mare pentru un plastic si cateva arculete . O idee buna de afacere :D

cristian505ro
Veteran
Veteran

Mesaj de cristian505ro » 20 Dec 2010, 14:07

iulian petre scrie:Am devenit dependent de acesta unealta si ma tot gandesc cu sa o mai "subtiez" sa fie in parametrii ceruti . Ma gandeam ca a/s castiga bine daca a/s face o matrita cu diametrul mai mic ca drept sa/ti spun nu prea se justifica pretul asa mare pentru un plastic si cateva arculete . O idee buna de afacere :D
Da asta da afacere!
De subtiat o subtiezi la exterior, dar am impresia ca interiorul se masoara si nu prea ai ce-i face,eu am masurat-o acum si diametrul interior maxim e 62 mm iar exterior 64 mm.
Cristian Bebesel

iulian petre
Veteran
Veteran

Mesaj de iulian petre » 20 Dec 2010, 18:31

Romanul este inventiv asa ca toata iarna am ce face :))

Edi
junior
junior

Mesaj de Edi » 27 Iun 2012, 23:28

Va salut. Spuneti-mi si mie unde pot gasi elementul de declansare si codita din spate de care leg inaintasul la spomb ca asa am primit-o incompleta de la Bigfish. I-am sunat de 2 ori sa rezolvam problema si nu am primit nici un raspuns.Din cele 2 conversatii se pare ca eu sunt de vina ca as avea nevoie de elementele de rezerva sau curierul.Va multumesc

Larry82
membru activ
membru activ

Mesaj de Larry82 » 28 Iun 2012, 13:07

@ Edi

Nu prin telefon. Da-le un email sa ai ceva scris in caz ca vrei sa faci vreo sesizare la OPC. In plus ai dreptul legal sa returnezi produsul in 10 zile de la cumparare si sa-ti dea banii inapoi ca sa nu mai vorbesc de perioada de garantie.

Zic si eu :D
"Mergi plin de încredere în direcţia pe care ai stabilit-o. Sigur, realizările vor veni."
Anghel Saligny

Larry82
membru activ
membru activ

Mesaj de Larry82 » 28 Iun 2012, 13:08

**==
"Mergi plin de încredere în direcţia pe care ai stabilit-o. Sigur, realizările vor veni."
Anghel Saligny

Edi
junior
junior

Mesaj de Edi » 28 Iun 2012, 23:00

azi am primit un mail prin care s-a rezolvat problema adica o pot schimba personal sau sa-mi trimita alta la o noua comanda.oricum multumesc Larry82 pt. sugestie

Larry82
membru activ
membru activ

Mesaj de Larry82 » 29 Iun 2012, 23:07

Ma gandam ca asa va fi! Am cumparat de mai multe ori de la ei si mi-au parut foarte profi!
Ma bucur ca s-a rezolvat si-ti doresc sa o folosesti sanatos si cu folos :D
Anghel Saligny

Scrie răspuns

Înapoi la “Altele”