Daca esti fan Okuma ,iti iei Axeon 65 de la noi sau Integrator 80 de afara !... dar la betele pe care le ai , ar merge mai bine tot o mulineta Shimano...vezi modelele noi Navi sau Biomaster !alexx scrie:
O parere, un sfat despre aceste mulinete. Va multumesc
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: O parere, un sfat despre aceste mulinete. Va multumesc
Astea sint varful degama de la OKUMA?As vrea sa stiu care ar fi cea mai buna varianta dintre modelele noi.Despre AERLEX ?
MEFI CARP TEAM
Varf de gama la Okuma :
http://www.fishingtackle24.de/product_i ... dedistance
Despre Aerelex nu stiu nimic...dar n-am mare incredere intr-o mulineta cu 1 singur rulment...fie ea si Shimano !
http://www.fishingtackle24.de/product_i ... dedistance
Despre Aerelex nu stiu nimic...dar n-am mare incredere intr-o mulineta cu 1 singur rulment...fie ea si Shimano !
Mersi mult.Se pare ca sintem de aceeasi parere.
MEFI CARP TEAM
- catalin2804
- membru activ
Am eu 2 aerlex. Pot sa spun ca sunt tank-uri. Nu cred ca se pot strica si firul il aseaza impecabil. Mai am si niste okuma powerliner. Sincer la aerlex se simte putin ca are numai un rulment, nu merge chiar asa de usor ca okuma.
In timp ,in functie de cat si cum folosesti mulinetele, se va vedea lipsa unor rulmenti pe axul manivelei, la galet si pe axul principal (sub rotor) !...sunt punctele cheie unde rulmentii anuleaza jocurile si fluidizeaza miscarea celorlalte angrenaje !catalin2804 scrie:Am eu 2 aerlex. Pot sa spun ca sunt tank-uri. Nu cred ca se pot strica si firul il aseaza impecabil. Mai am si niste okuma powerliner. Sincer la aerlex se simte putin ca are numai un rulment, nu merge chiar asa de usor ca okuma.