STIUCA IN DELTA DUNARII !!!
Moderator: Sebastian
Re: STIUCA IN DELTA DUNARII !!!
aha,deci asa zici?pai de ce nu spusei mai repede bre jupine ca tu PESCUIE si in delta.asa mai vii de acasa.bravo ,respect , succes si noroc la peste,carele este el.
Era sa fac infarct...aproape c-ai postat la subiect !sorprodan scrie: maestre , daca impresia despre mine v-ati facut-o ,,,,,, ar fii timpul sa o cam schimbati ,bre,,, nu d-aia dar subsemnatul pescuie si prin delta ,asa ca am fost bucuros ca l-am gasit acolo,,,,,,,,,,,,,,,,,pe peste,,,,,
Mestere, cand te mai intreaba cineva ceva legat de ce postezi matale , raspunde bre direct...n-o mai da in povesti de adormit bunicii !
asa am sa fac maestre dar am postat de pe un PC al unui prieten , nu prea ma pricep la butoane insa mulinetele mi se potrivesc ca o manusa,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pescuitul la fel,,,,,,,,,,,,,,acum sunt pe DUNARE la KM 345gor965 scrie:Era sa fac infarct...aproape c-ai postat la subiect !sorprodan scrie: maestre , daca impresia despre mine v-ati facut-o ,,,,,, ar fii timpul sa o cam schimbati ,bre,,, nu d-aia dar subsemnatul pescuie si prin delta ,asa ca am fost bucuros ca l-am gasit acolo,,,,,,,,,,,,,,,,,pe peste,,,,,
Mestere, cand te mai intreaba cineva ceva legat de ce postezi matale , raspunde bre direct...n-o mai da in povesti de adormit bunicii !
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- craparulsef
- Veteran
Mamă, măiculiță!Ce a ieșit din voblerele mele! La ce naiba să mă mai străduiesc eu?
Mă gândesc că subiectul cu ştiucile deltaice nu vă place, fapt pentru care voi face cred, un alt subtopic cu bibanii deltaici să vedem atunci
Mă gândesc că subiectul cu ştiucile deltaice nu vă place, fapt pentru care voi face cred, un alt subtopic cu bibanii deltaici să vedem atunci
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
mariuse nu te lasa doborit.valorile ies la suprafata pina la urma.te asigur ca suntem multi care asteptam cu nerabdare sfaturi si informatii de la tine.tineo tot asacraparulsef scrie:Mamă, măiculiță!Ce a ieșit din voblerele mele! La ce naiba să mă mai străduiesc eu?
craparulsef scrie:Mamă, măiculiță!Ce a ieșit din voblerele mele! La ce naiba să mă mai străduiesc eu?
Asa capitane, cearta-i !!! ...da nu prea tare.
Eu sunt sigur ca mai aveti multe de postat si marturisesc ca verific in fiecare zi sa vad daca a mai scris cineva vreun secret,cat de mic, despre dintoasa.
- craparulsef
- Veteran
Din data de 10 decembrie sunt posesorul unei noi lansete de casting - Airrus Puls R 1.98 m - pe care am montat "bătrâna" mea mulineta Quantum Tempo ... vom vedea poate diferența. Până în prezent acest ansamblu nu a întâlnit decât mârliţe şi bibani. Pentru moment pot afirma doar că precizia lansării este evidentă ...
frumos maestre,,,,,,,,,,,,
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- ionutniculae
- membru activ
cam bine, la cat mai multe megacapturicraparulsef scrie:Din data de 10 decembrie sunt posesorul unei noi lansete de casting - Airrus Puls R 1.98 m - pe care am montat "bătrâna" mea mulineta Quantum Tempo ... vom vedea poate diferența. Până în prezent acest ansamblu nu a întâlnit decât mârliţe şi bibani. Pentru moment pot afirma doar că precizia lansării este evidentă ...
Never give up
- cosmin mihut
- Veteran
Da, faina scula iti doresc multe ,multe capturi sa ai cu ea .craparulsef scrie:Din data de 10 decembrie sunt posesorul unei noi lansete de casting - Airrus Puls R 1.98 m - pe care am montat "bătrâna" mea mulineta Quantum Tempo ... vom vedea poate diferența. Până în prezent acest ansamblu nu a întâlnit decât mârliţe şi bibani. Pentru moment pot afirma doar că precizia lansării este evidentă ...
MERCEDES S
- craparulsef
- Veteran
Azi, după o zi întreagă de căutări, prin ceață, am reușit spre final o singură mârliţă ...
- ionutniculae
- membru activ
mircea eu zic ca tot e bine, pana la urma dai tu de aia
Never give up
- pescarugigel
- membru activ
sebastian scrie:te asigur ca suntem multi care asteptam cu nerabdare sfaturi si informatii
Ce se-ntimpla dom`le cu dintoasa,a ramas asa in..."coada de peste"? Asteptam cu interes continuarea. Multumesc si fir intins! PS. Eventual si niste lamuriri la neclaritatile pe care le avem,cel putin eu.cosmin79 scrie:Eu sunt sigur ca mai aveti multe de postat si marturisesc ca verific in fiecare zi sa vad daca a mai scris cineva vreun secret,cat de mic, despre dintoasa.
- craparulsef
- Veteran
pescarugigel scrie:...Ce se-ntimpla dom`le cu dintoasa,a ramas asa in..."coada de peste"? Asteptam cu interes continuarea....
PS. Eventual si niste lamuriri la neclaritatile pe care le avem,cel putin eu.
Dinţoasa e din ce în ce mai dificil de păcălit ... apa s-a răcit, stă pitulată sub plauri la adâncimi de aproximativ 3,5 metri ... unde stau ascunși şi cărăşeii ... După cum bine știți acea zonă, de maxim 1 m de apă fără vegetație submersă, cu rădăcinile plaurului deasupra şi cu ceva bahnă pe fund, așa ca o păturică, cu apă relativ călduță protejează acum mărunțișul devenind în același timp şi sala de mese a dinţoasei! Ne apropiem ușor cu bărcile de astfel de zone, ne fixăm după care lansăm, monturi de fund sau cu plută de cârligul cărora spânzurăm câte un cărăşel sau o babușcă, ce reușim să găsim...
Alte eventuale lămuriri la eventuale neclarități, presupun întrebări concrete la care să sperăm că ne vom pricepe a răspunde.
- pescarugigel
- membru activ
Va salut si va multumesc pentru amabilitate.Ma bucur ca v-am prins,vor urma si intrebarile.Pregatiti-va! Presupun ca acum sinteti ocupat asa ca...va urma. Va doresc tuturor CRACIUN FERICIT !craparulsef scrie:Alte eventuale lămuriri la eventuale neclarități, presupun întrebări concrete la care să sperăm că ne vom pricepe a răspunde.