Gata, m-am intors. Dupa 24 de ore de vreme nenorocita, de nici un caine nu tii afara, vant de te dadea jos si frig ca in mijlocul iernii, am incheiat ultima partida pe Mihailesti probabil pe anul asta. Vreau sa multumesc celor care mi-au dat sfaturi , in primul rand Florentin, Iulian si Onyx, am urmat sfaturile lor si rezultatele au aparut. Captura: 1 ten de 5,5 Kg, record personal. Montura carlig Fox Seria 2 Wide Gape nr 4, 2 boabe porumb si spuma intre ele, forfac de 20 cm, saculet solubil cu spartura de porumb preparata, grau fiert si Amix.
Norocum meu a fost ca am gasit o casuta libera pe ponton si am ramas acolo, fiind mai ferit de vant , ca altfel nu stateam vineri, ma intorceam acasa. Si cea mai mare captura, un rod pod cu 4 lansete
. A batut vantul asa de tare ca mi-a daramat rodpodul dupa ponton in apa si eram gata sa sar dupa el in apa (m-au oprit colegii) , noroc ca era apa mica si pluteau si am putut sa le agat si sa le trag in sus.... Cu toate ca a fost ancorat de galeata de nada (plina!!!! care a picat si ea in apa ). Bineinteles senzorii au cedat , si toata nopatea am stat fara ei, de am putut sa dorm linisitit
(batea vantul rau si misca firele si lansetele cu totul, senzorii nu au tacut aproape deloc cat i-am folosit). Conditii absolut infernale de pescuit, si cel mai rau, apa s-a racit foarte tare, acum 3 saptamani faceai baie si acum e bocna! Si nici pestele nu mai mananca !
O sa pun cateva poze,pentru a intelege mai bine modul de pescuit. Urmatoarea partida, Moara Vlasiei 2 !