mulinete attak fr 6500,lansete Dunare,tub formax, husa camo
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
mulinete attak fr 6500,lansete Dunare,tub formax, husa camo
Vand:
- 4 mulinete Attak fr 6500 cu 5 tamburi de rezerva in stare buna - 600 lei,
- 5 lansete pt Dunare Delta Ron Thomson, 3m, actiune 80-150g - 150 lei/buc sau 700 toate,
- 4 lansete somn cu actiune 500 - 700g, Glod Star - Mobby Dyck, 2,4m - 70 lei/buc sau 250 toate,
- tub Formax Takle Systems, reglabil de la 1,6m la 2,2 m, incap 4 lansete cu inel de plecare de 50 -100 lei,
- husa Siweida Camo, 3 compartimente principale si 2 laterale pt accesorii, 1,7 m, pretabila la bete de 3,4m maxim - 75 lei,
Nu ma intereseaza schimburile. Pentru achizitia mai multor echipamente mai discut bonusuri.
0727.851.446 - Serban.
- 4 mulinete Attak fr 6500 cu 5 tamburi de rezerva in stare buna - 600 lei,
- 5 lansete pt Dunare Delta Ron Thomson, 3m, actiune 80-150g - 150 lei/buc sau 700 toate,
- 4 lansete somn cu actiune 500 - 700g, Glod Star - Mobby Dyck, 2,4m - 70 lei/buc sau 250 toate,
- tub Formax Takle Systems, reglabil de la 1,6m la 2,2 m, incap 4 lansete cu inel de plecare de 50 -100 lei,
- husa Siweida Camo, 3 compartimente principale si 2 laterale pt accesorii, 1,7 m, pretabila la bete de 3,4m maxim - 75 lei,
Nu ma intereseaza schimburile. Pentru achizitia mai multor echipamente mai discut bonusuri.
0727.851.446 - Serban.
....restul e folclor ca istorie n-are cum.
Re: mulinete attak fr 6500,lansete Dunare,tub formax, husa camo
up
Valabil.
- stefan_kwr
- Veteran
Niste poze si mai multe detalii despre cele 5 lansete.
Lansetele au doar doua iesiri. Sunt ca noi. Poze am sa fac daca trebuie. Pentru alte detalii fi te rog mai exact.stefan_kwr scrie:Niste poze si mai multe detalii despre cele 5 lansete.
- stefan_kwr
- Veteran
Normal un anunt la vanzari chiar trebuie insotit de niste poze reale cu produsul si numele complet al acestuia, nu sa stam sa ghicim despre ce e vorba.
Numai bine si spor la vanzare.
Nu credeam ca cineva interesat de anumite lucruri are nevoie destefan_kwr scrie:Normal un anunt la vanzari chiar trebuie insotit de niste poze reale cu produsul si numele complet al acestuia, nu sa stam sa ghicim despre ce e vorba.

Multumesc pentru urari.
Hai sa vedem:[/attachment]
Pret nou lansete 500.
LANSETA CONSTRUITA PE UN BLANK COMPOZIT USOR DAR EXTREM DE PUTERNIC CU VARF FLEXIBIL PENTRU DETECTAREA TRASATURILOR, HARD CORE II ISI GASESTE LOCUL IN ORICE TIP DE PESCUIT, DE LA SPINNING LA STATIONAR.
Pret nou lansete 500.
- stefan_kwr
- Veteran
Ok mersi mult ca le-ai dat si numele pana la urma, avand in vedere ca sunt mai scumpe decat unele noi...
Sper ca glumesti?stefan_kwr scrie:Ok mersi mult ca le-ai dat si numele pana la urma, avand in vedere ca sunt mai scumpe decat unele noi...
Deabea acum am vazut ca nu le pusesem numele. Mii de scuze. Dau o bere cu prima ocazie. Nu intelegeam de unde apostrofarea. Postarea e mai veche si am luat-o cu copy paste. Am coborat la 100 / bucata si atentionez ca sunt variantele noi nu cele vechi. Mai ieftin de-atata nu vor fi nicaieri.
Anuntul este valabil in continuare cu mentiunea ca au mai ramas decat 2 mulinete Attak fr 6000 si ca accept si schimburi la lansetele pentru crap Ron Thomson cu unele mai scurte de barca (maxim 2,4m si actiune similara). La achizitia celor 5 lansete ofer bonus husa Siweida Camo cu trei separeuri si buzunare exterioare, adecvata lor.
In plus mai adaug si 4 mulinete Okuma Long Bow 670 scoase o data din casa si pescuit doar cu una, la pret negociabil.
In plus mai adaug si 4 mulinete Okuma Long Bow 670 scoase o data din casa si pescuit doar cu una, la pret negociabil.
Buna Ziua
Okume-le, le dati separat??? m-ar interesa toate, si daca imi face-ti si un pret, este si mai ok
ms anticipat:)
Okume-le, le dati separat??? m-ar interesa toate, si daca imi face-ti si un pret, este si mai ok
"Respecta-ti partenerul de la celalalt capatul al firului..."
Sigur. 500 toate 4 cu bonul si garantia insa nu mai am cutiile.Leonov scrie:Buna Ziua
- Mai adaug un costum Jaxxon Extrem Cold marime XXL pe care as prefera sa-l schimb cu unul L sau XL sau 350 ron-fix. E un costum testat personal chiar in conditii extreme de ploaie si ger si va pot dovedi.
- Si un costum Cabelas Moassy Oak original, Camo pentru ploaie marime xxl, pentru h:1,80-1,90m, impermeabilitate 100%. Costumul ramane usor deoarece nu se imbiba cu apa 300 ron-fix.
- Si un costum Cabelas Moassy Oak original, Camo pentru ploaie marime xxl, pentru h:1,80-1,90m, impermeabilitate 100%. Costumul ramane usor deoarece nu se imbiba cu apa 300 ron-fix.
- gerard2000
- utilizator
Spune-mi si mie un pret la cele 2 mulinete Attack